Pokazuje rezultate 1 do 50 od 267

Tema: filozofija anti-hrčaka ili što još izbaciti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    A da razumijete koliki sam hrčak, najstarije dijete mi upravo ide u auto-školu.
    Na stranu hrčkizam, u tome sam valjda bez premca , ali muči me ova auto-škola .
    Ja sam mislila da su nam curke ista generacija ...
    Ono, znam da se može ići prije osamnaeste, a onda kasnije polagati, ali nije li malo prerano? Mislim, moja nema još ni sedamnaest...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Ono, znam da se može ići prije osamnaeste, a onda kasnije polagati, ali nije li malo prerano? Mislim, moja nema još ni sedamnaest...
    Forka, kombinacija prvog mjeseca i godine odgode škole, čuda čini.
    Ili traume kako tko uzme. Uvijek joj rođendan pada pod zimske praznike.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Forka, kombinacija prvog mjeseca i godine odgode škole, čuda čini.
    Ili traume kako tko uzme. Uvijek joj rođendan pada pod zimske praznike.
    E, da, odmah sam pomislila da je rođena početkom godine

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Mi isto razmišljamo o autoškoli, ali nisam još ništa krenula ugovarati. Budemo tokom ove škg. Moj L. će napuniti 18 u svibnju iduće godine. Tu par mjeseci do godine dana puno znači. On je rođen s prave strane dobne granice, tako da je išao u školu sa 7 godina i 4 mjeseca.

Btw. ja nisam mogla ići u autoškolu sa svojom generacijom jer su išli isto u 3. razredu srednje, a ja sam godinu dana mlađa pa mi nisu dozvolili, jer u ono vrijeme period od polaganja do izdavanja vozačke nije smio biti dulji od godinu dana. Nemam pojma kako je sad.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Inače početkom ljetne sezone izvukla sam jednu sestrinu haljinu iz srednje škole i zaključila da mi je ove godine odjednom opet moderna i cool i sviđa mi se kako mi stoji, i na kraju je nosila cijelo ljeto. Tako da mi je bilo baš drago što smo je 17 godina prebacivali iz kutije u kutiju, iz ormara u ormar

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Inače početkom ljetne sezone izvukla sam jednu sestrinu haljinu iz srednje škole i zaključila da mi je ove godine odjednom opet moderna i cool i sviđa mi se kako mi stoji, i na kraju je nosila cijelo ljeto. Tako da mi je bilo baš drago što smo je 17 godina prebacivali iz kutije u kutiju, iz ormara u ormar
    Jedna-dvije haljine ili slično (imam bakinu tokicu) je uspomena i nosivo, ali kompletna odjeća preminulog člana obitelji je F-U-R-D-A

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •