šta nije raspareno suđe jako moderno i šik, još ako je i okrznuto..

plastične posude od sladoleda su vrlo korisna stvar za spakirat nekome kolače ili neku drugu hranu za nosit
da ne govorim da je moje povjerenje u reciklažna dvorišta u Hrvatskoj manje od makova zrna, pa bolje da se sva ta plastika barem još jednom upotrijebi prije nego ode na 700 godina raspadanja u prirodi

ja teoretski volim taj život bez cluttera, ali u praksi, ne samo da hoardam doma nego često i skupljam tuđe smeće, koje nekad uspijemo bolje prenamijenit, nekad baš i ne

na fejsu imaju grupe tipa Potrebno mi je - poklanjam, pretpostavljam da imaju i za druge gradove, ja sam učlanjena u našu, i to mi je malo bolje od ostavljanja uz kontejner, jer ne znaš uvijek hoće li netko doći do toga prije nego npr padne kiša. Nedavno prolazim prema našoj ambulanti, uz cestu na pločniku razbacane dvije kutije dječje robice, koja je bila vjerojatno u super stanju kad ju je netko tu ostavio, ali nitko je nije odnio, pala je kiša, naišle životinje, tko zna šta se sve dogodilo, ne izgleda sad baš privlačno