Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: Kako biste reagirale?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne mogu to uopće zamisliti, a da se dogodi, iskreno, razdvojila bih svoje financije od njegovih (naravno ako je moguće). Muž i ja imamo podjednaka primanja, pa bi kod nas bilo moguće.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mogu to uopće zamisliti, a da se dogodi, iskreno, razdvojila bih svoje financije od njegovih (naravno ako je moguće). Muž i ja imamo podjednaka primanja, pa bi kod nas bilo moguće.
    Tako je.

MM i ja nikad nismo ni spojili svoje financije, ali svejedno znamo jedan za drugog u kakvoj smo financijskoj situaciji, tko ima/nema kredit, tko što namjerava, tko podmiruje koje režije... (glup primjer: sin ide na 2 dana u Njemačku - ja sam platila put, a mm će mu se pobrinuti za novac koji ovaj nosi sa sobom. Idući put ćemo obrnuto...)

Dogovaramo se čak i kad roditeljima plaćamo zimske rate grijanja (zapravo, ne radi se o dogovoru nego o informiranju - planiram mami platiti ratu plina, hoćeš i ti svojoj mami platiti ratu toplane???) To je lako kad smo "unutar okvira" ali kad su troškovi veći od primanja, onda je sr*nje... zutaminuta je u pravu - zaduživanje za ono što od svojih prihoda ne možeš podmiriti nema smisla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •