Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nisam uzimala te knjige, sad sam samo vidjela modele na Interliberu, ali nisam proučavala - da, to je karton definitivno i slaže se 3D model.

Ako ti je dijete imalo zainteresirano za likovni/film/video ŠK ima jako dobre knjige Studio animacije i Snimamo film - mojoj kćeri su to najdraži pokloni koje je ikad dobila.

Isto tako imaju jednu novu genijalnu knjigu za djecu koja vole crtati, a zove se Kako postati ilustrator.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam uzimala te knjige, sad sam samo vidjela modele na Interliberu, ali nisam proučavala - da, to je karton definitivno i slaže se 3D model.

Ako ti je dijete imalo zainteresirano za likovni/film/video ŠK ima jako dobre knjige Studio animacije i Snimamo film - mojoj kćeri su to najdraži pokloni koje je ikad dobila.

Isto tako imaju jednu novu genijalnu knjigu za djecu koja vole crtati, a zove se Kako postati ilustrator.
    Joj, moji su se u nižim razredima osnovne drogirali s tim.... Rezultat - eno obojice u Hrvatskom filmskom savezu i danas. A počelo je s tim knjižicama, kako snimiti film i slično i s malom kućnom kamerom. Još čuvam njihove dječje uratke (filmove u kojima su njihove plišane igračke bile glavni likovi). Gomila sretno provedenog vremena.

I još je jedna knjiga bila omiljena (i danas je) iako nije za malu djecu - Škola crtanja (Mozaik knjiga). To je nekako prirodno uslijedilo kao nastavak knjige koju sam imala doma od ranije - Danas slikam https://antikvarijat-studio.hr/danas...roizvod-15776/

To su uvijek dobri pokloni - upute kako napraviti nešto kreativno. Moja djeca su to jako voljela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •