Results 1 to 50 of 241

Thread: Zagreb, turisticki

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Osoblje foruma spajalica's Avatar

jelena meni nije normalno da sam ja jucer platila prijevoz iz ZGB u svoj grad za dvije osobe 8 kn. decki su se vratili ranije autom, a vlak mi se nije cekao.

jucer sam otisla oko 15:45 i guzva je bila ogromna, jos kako tako dok je bilo tragova dana, ali isti tren kako se pocelo mraciti guzva je postala nesnosna.
    zrinjevac smo preskocili, red za uspinjacu je bio ogroman, nisam ni planirala ici s njom, ali me iznenadio. i da smatram da je to bas blesavo. nije problem se popeti stubama gore.
    slazem se s mimom oko HNK. ugodno je. nema guzve. i muzika iz te kugle je super. Osim onog Djeda Mraza ili ti ga Bozicnjaka. Ono je strasno. no mojoj curi (10) je super, pa mozda je za tu publiku ciljano. meni je kic nad kicevima. zao mi je svih onih zgrada koje ga moraju trpiti
    fritule na toj lokaciji kucica kraj amelie, su nesto najgore sto sam stavila u usta.

danas silom prilika sam opet u gradu i vidjet cu kakva je guzva ponedjljekom.
    Last edited by spajalica; 18.12.2017 at 08:19.

jelena.O's Avatar

Quote Originally Posted by spajalica View Post
    jelena meni nije normalno da sam ja jucer platila prijevoz iz ZGB u svoj grad za dvije osobe 8 kn. decki su se vratili ranije autom, a vlak mi se nije cekao.
    očito nisi išla s glavnog, jer ne bi tolko malo platila

naravno da je za ciljanu publiku, ali moraš priznati da imaš manje klince da bi i tebi bilo zabavnije, moj klinjo veli da je to za bebe
    Last edited by jelena.O; 18.12.2017 at 09:16.

Osoblje foruma spajalica's Avatar

Quote Originally Posted by jelena.O View Post
    očito nisi išla s glavnog, jer ne bi tolko malo platila

naravno da je za ciljanu publiku, ali moraš priznati da imaš manje klince da bi i tebi bilo zabavnije, moj klinjo veli da je to za bebe
    da imam manje klince bi bila luda ko puska, jer ih grcevito drzala za ruku. ovako sam opusteno hodala s curom.

a za prijevoz ne kuzim, ja samo kazem da sam ga jako malo platila.
    jasna mi je ideja rasterecenje centra od auta, ali s obzirom na trenutno stanje ZETa koji ima minus malo mi je to prerastrosno. mogli su uvesti neku zonu, pa da je od nje besplatno, a ne cijeli grad.

Quote Originally Posted by spajalica View Post
    Osim onog Djeda Mraza ili ti ga Bozicnjaka. Ono je strasno. no mojoj curi (10) je super, pa mozda je za tu publiku ciljano. meni je kic nad kicevima.
    I meni isto, strava jedna, ne znam kome je to palo na pamet.