Citiraj AriAnna prvotno napisa Vidi poruku
Pokusat cu hsg rijesit prije konzultacija, cisto da vidimo da li u tom grmu lezi zec, naravno ako moj ginekolog bude htio suradjivati.. A sa spermio cemo onda pricekati, prvi nalaz je bio normo, nadam se da je i dalje tako.

Korina - koliko se ceka na konzultacije i kako ide narucivanje? Nasla sam neke starije podatke da se moze faxirati uputnica pa zvati za termin ili otici osobno. Jel jos uvijek tako?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemoraš raditi hsg prije konzultacija. Brže i bolje će ti ići ako ti oni u ri mpo daju uputnicu tj oni ti naprave hsg. Tako sam ja prošle god došla na konzultacije i dr mi je dao popis koje pretrage trebam napraviti i odmah me naručio kod njega na hsg, čekala sam 3tjedna jer su taman praznici bili između. I inzistiraj na hsg-u ako te misle slati na inseminacije. Ja sam ti bila kod mlade dr. Sušanj. Meni je ona super, odgovara na pitanja i sve ti objasni i jako je ugodna. Dr M neznam baš kakav je jer na par folikulimetrija koje sam kod njega obavila nije baš nešto pričao, a prof ne volim baš zbog njezinog nagovaranja na oplodnju manje js od 12 koliko je dopušteno. Daleko od tog da ona nije dobra dr. ali mi to baš i nije fer. Uglavnom sretno i naoružaj se strpljenjem jer se kad si jednom u čekaonici čekaaaa , uzmi knjigu, ne ginu ti 2,3 sata sjedenja.