Pokazuje rezultate 1 do 50 od 158

Tema: Koju strukovnu školu odabrati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Treba puno faktora uzeti u obzir. Prosjek ocjena donosi 25-40% uspjeha na maturi (ovisno o fakultetu), taj mi se postotak nikako ne čini zanemariv. Pa onda radije prosjek 4.5 u boljoj strukovnoj, nego 3.0 u gimmaziji.
    istina, ali to je samo u teoriji, bojim se.
    moj je išao u geodetsku i njihova npr matematika uopće nije bila bezazlena. li georačun ili nacrtna geometrija. a puno učenika poleti baš evo u tu geodetsku zbog nižeg praga nego u gimnaziji i onda se dogodi opći potop. ne znam zašto ljudi misle da je u strukovnoj lakše doći do bolje ocjene nego u gimnaziji? ili sam nešto krivo shvatila

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    istina, ali to je samo u teoriji, bojim se.
    moj je išao u geodetsku i njihova npr matematika uopće nije bila bezazlena. li georačun ili nacrtna geometrija. a puno učenika poleti baš evo u tu geodetsku zbog nižeg praga nego u gimnaziji i onda se dogodi opći potop. ne znam zašto ljudi misle da je u strukovnoj lakše doći do bolje ocjene nego u gimnaziji? ili sam nešto krivo shvatila
    Vjerojatno kako u kojoj skoli.
    U nekima sigurno jest , ali u svakoj ima neki zeznuti profesor ili predmet.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

AM, zato sam jako dobro proucila svaki program u potencijalnim skolama u uzem izboru.
    I u startu odbacila sve sa :puno matematike i bilo kakvim tehnickim crtanjem. Dijete je odbacilo ideju kemije i fizike.
    Sustav eliminacije na djelu. :D
    jasno, faktor iznenadenja ( citaj:zeznuti profesori cudnih kriterija) uvijek postoje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •