Pokazuje rezultate 1 do 50 od 193

Tema: Individualizirani pristup u nastavi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kosjenka, moraš s djetetom otići na timsku obradu tamo kamo te doktorica školske medicine (u suradnji sa školskom stručnom službom) s uputnicom pošalje (U ZG se to radi u Kukuljevićevoj, Klaićevoj, Poliklinici grada Zagreba...ako je dijete u sustavu Suvaga, onda može i tamo) U principu trebaju nalazi psihologa, defektologa/logopeda, psihijatra. Možeš i na ERF (ali o školskoj medicini ovisi čije nalaze priznaju, meni nisu priznali samo papire s ERFa, htjeli su Kukuljevićevu).

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Kosjenka, moraš s djetetom otići na timsku obradu tamo kamo te doktorica školske medicine (u suradnji sa školskom stručnom službom) s uputnicom pošalje (U ZG se to radi u Kukuljevićevoj, Klaićevoj, Poliklinici grada Zagreba...ako je dijete u sustavu Suvaga, onda može i tamo) U principu trebaju nalazi psihologa, defektologa/logopeda, psihijatra. Možeš i na ERF (ali o školskoj medicini ovisi čije nalaze priznaju, meni nisu priznali samo papire s ERFa, htjeli su Kukuljevićevu).
    To je protuzakonito. No znam da razni školski liječnici imaju svakakve nekakve (subjektivne) interpretacije....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •