cvijeta, ti mene poznaješ?
Pijemo kavu zajedno i razgovaramo o politici?
i znaš da građani Beča nisu zabrinuti?
po čemu?
cvijeta, ti mene poznaješ?
Pijemo kavu zajedno i razgovaramo o politici?
i znaš da građani Beča nisu zabrinuti?
po čemu?
Mi smo bili u Beču sredinom siječnja turistički i poklopilo se sa žestokim i prilično masovnim prosvjedima protiv desničara u centru Beča. Masovnim kao kod nas tipa Marš za život. Logično, ja sam, iz našeg iskustva, pretpostavila da marširaju protiv azilanata itd. - i pozitivno se iznenadila (jer bih takvu masovnost kod nas računala za desni predznak) kad sam skužila protiv čega su marširali. Neovisno o tome, vidjeli smo i billboarde (u predgrađima Beča) za ne znam kako se zove kandidat - ali onaj koji se poziva na Domovinu, Slobodu, stila America First, koji su mi okretali želudac. U Centru je bila Conchita Wurst i semafori s pro-gej znakovima. Zanimljivo je to bilo - kratki touchdown... za vrijeme kojega su se ipak vidjele nemale razlike.
Posljednje uređivanje od ina33 : 22.03.2018. at 11:40
ma ok, odustajem. moja greška. mislila sam da se razumijemo malo više nakon toliko godina tipkanja. i da ne moram objašnjavati da me situacija u hrvatskoj brine i da to nema veze sa situacijom u austriji kao i da me vjeronauk u hrvatskoj brine i da to nema veze sa situacijom u austriji.
Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 22.03.2018. at 11:54