Pokazuje rezultate 1 do 50 od 238

Tema: Osnovne škole na Volovčici (Zagreb) i okolici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca, od škole ti je najbolje ne imati nikakva očekivanja i biti spremna podupirati dijete vanjskim slob.aktivnostima.
    Budi sretna ako dobiješ korektnu učiteljicu koja čvrsto drži uzde i dobro kontrolira razredne mangupe (buduće bullyje).
    Ovo je najkorisnija i najtočnija preporuka za roditelje budućih prvašića.
    Dodat ću samo da mi je najgluplji potez u životu bio raspitivanje o učiteljici i potom traženje iste učiteljice prilikom upisa u školu. Totalni promašaj
    Osjećaj krivnje mi smanjuje samo činjenica da bi i bez mojeg traženja vjerojatno završio u tom razredu i kod te učiteljice, jer su razrede slagali prema vrtiću. A na to se nadovezuje promašaj broj 2: naime, sad mislim da je za dijete zdravije da u osnovnu školu ne kreće s vrtićkom ekipom.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je najkorisnija i najtočnija preporuka za roditelje budućih prvašića.
    Dodat ću samo da mi je najgluplji potez u životu bio raspitivanje o učiteljici i potom traženje iste učiteljice prilikom upisa u školu. Totalni promašaj
    Osjećaj krivnje mi smanjuje samo činjenica da bi i bez mojeg traženja vjerojatno završio u tom razredu i kod te učiteljice, jer su razrede slagali prema vrtiću. A na to se nadovezuje promašaj broj 2: naime, sad mislim da je za dijete zdravije da u osnovnu školu ne kreće s vrtićkom ekipom.
    Definitvno je bolje za dijete da ne ide u prvi razred s vrtickom ekipom.

Meni se raspitivanje o uciteljici pokazalo kao najbolji moguci potez, ali sam imala priliku raspitati se iznutra (u samoj skoli). Da sam slusala preporuke roditelja, fulala bih.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •