Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1237

Tema: Sobno bilje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Da, Nolina recurvata i nije trula nego kako ona stapka ide gore tako novi listovi izbijaju, stapka nastavlja rasti, ali listovi više nemaju prostora gdje će izbijati. Jednu sam čvaknula i primijetila da je list ponovno počeo izbijati kao na početku kada je bila tek kupljena.

Nego, posijala petunije, proklijale, zalijala par puta i prestale rasti. Jeb**u. Baš mi ne ide s cvijećem.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 01.05.2018. at 12:31

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Nego, posijala petunije, proklijale, zalijala par puta i prestale rasti. Jeb**u. Baš mi ne ide s cvijećem.
    Petunije- treba im puuuuno direktnog svetla i toplote, ne smeju biti prezalivene ali ni presuve dok klijaju, uopšte ih nije lako uzgajati iz semena u stanu, čak ni na balkonu. Moguće da si ih posejala pregusto, onda često dobiju gljivice i stradaju.
    Ako ti je cilj sopstveno sejano cveće, uzmi Mirabilis, dalije, kadifice ili dragoljub -sve imaju krupno seme i dosta pouzdano klijaju, ali ipak traže puno sunca da bi lepo cvetale.
    Ako hoćeš baš petunije, kupi neku iz rasadnika, mada bih ja za senovitije gradske balkone radije uzela neke Impatiense i lobelije, ili nešto slično što trpi senku, Impatiensa ove godine bar ima u svim mogućim bojama, koliko vidim.

Dulcinea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Da, Nolina recurvata i nije trula nego kako ona stapka ide gore tako novi listovi izbijaju, stapka nastavlja rasti, ali listovi više nemaju prostora gdje će izbijati. Jednu sam čvaknula i primijetila da je list ponovno počeo izbijati kao na početku kada je bila tek kupljena.

Kaj se događa dalje sa Nolinom? Kako si to čvaknula, čime?
    Imam jednu jako veliku i od tih stapki/izbojaka ( ne znam točan naziv, to iz čeg joj raste kosa) tri lijepo tjeraju, dva su puno manja ali živa, no dva su sasvim suha. Kaj da s njima napravim? Oprostim se ili im ima spasa? Strah me da ne zeznem cijelo drvo. Ako netko zna..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •