Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Pokazi nisu besplatni.
Dobije se odredeni iznos za svako dijete , mislim oko 3000 za prvo, 6000 za drugo , jdenokratni jasno. Nikako ne svake godine. Ne znam koliko se dobije za 3. , vjerojatno vise i to je onda podjeljeni po godinama ( pretpostsvljam).
Ali ima opcina koje daju puni vise pa se ne spominju . Eto , Blato na Korculi je prilicno velikodusno. Puno vise od Bandica.
Svaka lokalna zajednica ima odredenu mogucnost raspredivanja novca i prioriteta. Nije to topla voda. Nas dragi gradonacelnik voli dobru reklamu , i obilato koristi prihodovani novac za dobru reklamu. Jasni, nekad i raja ima koristi od toga. Ipak , bolje da se novac trosi na knjige nego na njegove fetise u vidu vodoskoka.
Ali i dalje mi nije drag , niti mi se svida njegov nacin i motivi.
Nije jednokratno. Za trece dijete svaku godinu dobijes 9k. Za dvoje ide u ratama.
Ja koristim status. Nisam bilo slabo placena. Bila sam sef kuhinje. Sa dobrim kritikama i prema usponu.Trebalo bi biti na razini cijele HR. Prvi porodiljni koristila sa trecom. Slazem se da je to mnoge socijalna mjera. Danas su isle izmjene odluke na skupstini. Dobit ce pravo i njegovateljice ali ce se i postroziti kriteriji. Svatko ima svoju definiciju dobrog zivota.