-
Ovo je kao da sve imamo loše muževe, piju, troše pare na svoje jarane, kockaju, viču i razbiju ponešto po kući kad im dođe, ali jednima muž nikad ne donese ništa za rođendan, a drugima donese. Pa je uvjeravanje, ženski kružok, pa krene: muž meni ništa ne donosi, zašto ti nisi sretna, uz svo kockanje parama koje zaradiš i scene (tipa iseli ako ti se ne sviđa šta ja radim) ti bar dobiješ cvijet i bombonijeru za ročkas, meni moj ni to ne da, ja sve moram sama kupiti, čak i cvijet za rođendan. Zašto nisi zahvalna, priznaj da je tebi bolje nego meni, tvoj ti bar nešto pokloni, koga briga što razbija po kući kad je ljut, zlatni si lančić dobila za svako rođeno dijete, znaš šta sam ja dobila, ništa! baš si nezahvalna.
A prava je istina ta da su naprosto obojica loša.
Bandić "daje" jer je puno uzeo i puno uzima i to je njemu, recimo, trošak reprezentacije neke vrste. Problem kod njegovog "davanja" jest da ima sve prste prekrižene u figu i doslovno ni u šta se ne možeš pouzdati da će trajati, jer je sve korišteno za marketing i kad ostvari svoj cilj (koji god da jest) prelazi stihijski na drugu stvar, druga obećanja, ukida postojeća, ukida ih retrogradno, ono kaj je jučer bilo uklesano u kamen sad je pik-puj-ne vrijedi. Kao da regulativa ne postoji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma