Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1813

Tema: "Bandicev"zakon o mami odgajateljici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mozda mali offtopic, evo sad pricali na tv kako im je jedna od super mjera za koju smo pokupili puno para od EU fondova smjenski/dulji rad vrtica

Jeste vi imale ankete o potrebama duljeg rada vrtica? Kod nas sumnjam da budu isli u to. 80% djece odlazi u 15h doma, ostatak do 16h. Mislim da nam vrtic radi do 17 (to ovisi od objekta do objekta prema potrebama) i to ostane ono 5-6 djece

Evo to je jedna od mjera koja ide za cijelu drzavu.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Mozda mali offtopic, evo sad pricali na tv kako im je jedna od super mjera za koju smo pokupili puno para od EU fondova smjenski/dulji rad vrtica

Jeste vi imale ankete o potrebama duljeg rada vrtica? Kod nas sumnjam da budu isli u to. 80% djece odlazi u 15h doma, ostatak do 16h. Mislim da nam vrtic radi do 17 (to ovisi od objekta do objekta prema potrebama) i to ostane ono 5-6 djece

Evo to je jedna od mjera koja ide za cijelu drzavu.
    Moja djeca su isla u smjensku grupu u gradskom vrticu. To u Vz postoji vec 20-tak godina barem. Grupa radi do 20.30, dijete moze doci i otici bilo kad, max 10 sati dnevno ,(kao i u obicnoj grupi). Jos jedan privatni vrtic ima i popodnevnu smjenu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •