-
Ima voca, bobicasto, jagode...grejp,limun.Neki mogu i lubenu. Ali tek kada se potpuno adaptiras. U toj prvoj dijeti je bilo svega. I kruha, krumpira, rize. Meni je to sve bilo to much. Ketoni iz urina pokazuju samo da ih izbacujes vanka ali ne pokazuju koliko ih koristis. Meni su sada skroz svjetli ali su u krvi prisutni u nutritivnoj vrijednosti. Kalorijska restrikcija se cak i ne preporuca u pocetku nego jedes do sitosti, kasnije ona dode sama. Jednostavno nemas potrebe za hranom kao prije, a u dva koliko toliko izbalansirana obroka bas i ne stane preko 1800kcal.Pa ubacis post ako kile stoje itd... Ja tu "nedozvoljenu" hranu ne gledam kao "nedozvoljenu" nego kao hranu od koje mi nije dobro. I meni doista ne bude dobro od male kolicine uh. Od obicnog peciva bi mi srce radilo kao ludo i tutnjalo bi mi u glavi. A buduci da nemam zudnje koje su uzrokovane padom secera i ne patim previse od toga. Meni osobno je ovo sloboda. Ne biti ovisna o svakoj pekari, o slatkisima koje stoje kuci, o hrani koju netko jede pored mene itd. Jede ti se kruh a ne smijes, pa se mucis. Gledas tu tortu, vec je osjecas u ustima ali ne smijes. Hebes takav zivot. Sad mogu gledati koliko hocu i ne osjecam nista. Raspolozenje mi ne ovisi koliko sam gladna. I to mi je neprocjenjivo. Dok drugi zvacu celer, ja rezem pod kutem od 45 i grickam cvarke 
Vratila sam se na bike nakon 2 godine. U danu odvozila 20km a da nisam osjetila niti dobila upalu misica. Sta su ti ketoni kao gorivo
Uglavnom se ja vrtim oko toga da nahranim bazalni u izbalansiranim obrocima. Low carb, moderate protein and high fat.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma