Pokazuje rezultate 1 do 50 od 467

Tema: biti posvojeno dijete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Nemaju sva usvojena djeca pitanja niti su znatiželjni oko toga tko su im biološki roditelji, kakvi su, gdje žive i slično.
    Mene to nikad nije zanimalo, niti će me ikad zanimati.

Moji roditelji su meni vrlo rano rekli da sam posvojena, sve objasnili, puno smo kroz moje djetinjstvo i odrastanje pričali o tome, i ja nikad nisam imala ni trunku znatiželje, baš suprotno, nije me briga.

Jedino što osjećam je neizmjerno poštovanje, ljubav i zahvalnost prema mami i tati, ljudima koji su mi pružili prekrasno djetinjstvo i koji su me naučili svemu što znam.

Naravno, da ne bude zabune, ne osuđujem one koji je su znatiželjni, samo želim razjasniti kako ima i nas koji nismo.

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku
    Nemaju sva usvojena djeca pitanja niti su znatiželjni oko toga tko su im biološki roditelji, kakvi su, gdje žive i slično.
    Mene to nikad nije zanimalo, niti će me ikad zanimati.

Moji roditelji su meni vrlo rano rekli da sam posvojena, sve objasnili, puno smo kroz moje djetinjstvo i odrastanje pričali o tome, i ja nikad nisam imala ni trunku znatiželje, baš suprotno, nije me briga.

Jedino što osjećam je neizmjerno poštovanje, ljubav i zahvalnost prema mami i tati, ljudima koji su mi pružili prekrasno djetinjstvo i koji su me naučili svemu što znam.

Naravno, da ne bude zabune, ne osuđujem one koji je su znatiželjni, samo želim razjasniti kako ima i nas koji nismo.
    potpisujem!! od prve do zadnje!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •