Meni ide na živce da se uživanje u nogometu povezuje s manjkom inteligencije i da se redovito oni koji ga ne vole i ne prate na fini način pokušavaju prikazati iznad ovih koji u istom uživaju.
Ne vidim zašto bi uvijek u nečemu trebali tražiti veći smisao. Ok, to je sport, nogomet, kao i bilo koji drugi sport, neće promijeniti svijet, ali čovjeka veseli.
Razumijem da nekoga zanima a drugog ne.

Inače sam od malih nogu bila zagriženi nogometni fan, s tatom sam odlazila i na treninge a ne samo na utakmice. Boban je bio moja prva zaljubljenost kad sam imala 7 godina.
Dan danas čuvam članke iz novina koje sam izrezivala i autograme stare preko 30g. Kako se počela miješati politika i dotični Mamić tako sam i ja izgubila žar, nije to više bio samo sport.
Inače obožavam sve sportove, ne samo nogomet.

Od kad se J. rodila možda se u našoj kući nogomet spomenuo par puta, muž ne prati osim ova velika natjecanja. I fascinantno mi je kako se J. zarazila nogometom (geni ), ona ide spavati i budi se s nogometom. Spava u dresu, zaljubila se u Modrića , počela je lijepiti postere i igrati nogomet u parku. Jučer ju gledam kako igra u dresu Modrića i kao da vidim sebe prije 30g.

I neka nam bar malo ovog sportskog veselja u ne tako baš veseloj sadašnjici!