Pokazuje rezultate 1 do 50 od 248

Tema: što te ne ubije, to te ojača

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da, to točno i mislim. Ne mijenja to bitno na stvari radio - ne radio kao srednjoškolac, kakav ćeš biti kasnije. Iste te teorije su se prodavale i kad sam ja bila dijete, uz komentar mojim roditeljima džaba vam što su vam djeca odlikaši kad ništa ne rade osim škole, a vidi moga kako radi na gradilištu od susjeda. Mislim da dobar dio roditelja može procijeniti što je dobro za njihovo dijete, da li da radi ljeti. Ekipa koja bulji u monitore su sigurno dobro kandidati
    Nisam sigurna da roditelj uvijek "dobro procijeni" što je za djecu dobro. On odluči što je njima ok kao obitelji.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam sigurna da roditelj uvijek "dobro procijeni" što je za djecu dobro. On odluči što je njima ok kao obitelji.
    tu si u pravu, krumpirić.

ne uzdižem ja šljaku u nebesa i ne mislim da oni koji rade ko srednjoškolci više (za)vrijede, dok drugi dangube. ali kako djecu učiš prat zube tako ih učiš i ovo, nešto ti je normalno i prirodno samo po sebi.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Ne da nisam sigurna nego sam sto posto sigurna da roditelj ne procijeni uvijek dobro, a zašto bi i morao, ljudi smo.

Mene moju nisu tražili da radim jer je takav bio njihov stav. S obzirom da sam bila odličan učenik i student mama je smatrala bitnijim da se odmorim.
    Često mi je znala reći kod kućnih poslova, ma pusti naraditi ćeš se još u životu.
    Oni su radili, bili vrijedni i pošteni ljudi, pomagali kome su mogli i to je ono što sam ja gledala i u tome rasla i to mi je bilo normalno, pa se i ja danas tako trudim.

Da li ću ja slati J. da radi jednoga dana ne znam, ovisiti će o životnim okolnostima, ali isto mislim da to nije presudno za njen budući život.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •