Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
Roditelji odabiru u skladu sa svojim stavovima, djeca se razvijaju ovisno o mnogočemu. Često se to zakomplicira na način da roditelj ne zna kako bi doživio svoje odraslo dijete.

Nisam sigurna da ću svoju djecu slati da rade, to je stav koji mijenjam kako život ide. Nisam sigurna koliko sam dobila konobareći ili radeći još teže fizičke poslove, a koliko sam izgubila (npr. odmora koji treba studentu relativno teškog studija ili srednjoškolcu, hobija, interesa, dodatnog učenja). Međutim, u tom trenutku se mojim roditeljima podrazumijevalo da se težinu života uči- težinom života.

A ja vidim da se puno ljepše osamostaliti na studentskoj praksi u Njemačkoj, nego u noćnom klubu s druge strane šanka, ako ćemo pravo. Pa nek život bude težak kad mora biti, a ne da vježbamo za to.
Ali , krumpi, tvoj je bio tezak. Spontano. Kao i moj jer sam morala zaradivati za svoje potrebe , a kasnije se zaposliti sto prije da i obitelji pomazem.
Slazem se da je jedno potreba , a drugo privid edukacije. Prvo je uvijek uvjerljivije, ali mozda i drugo plali.