aska![]()
Optimist![]()
Milasova cestitke draga!![]()
Drago mi je da kod tebe sve ide nekako kako treba. Pa vec si odvalila vise od pola puta! Nek tako i ostane.
Sva ta boluckanja, probadanja... vjerojatno zene u prirodno zacetim trudnocama te stvari ignoriraju, ali kod nas je to nazalost tako kako je. Sjecam se sebe, ista stvar.
U zrelijim godinama vjerojatno posebno. Samo ti radi kako se osjecas...sve ce biti ok. Za curicu <3
Moze biti vise razloga za krvarenje tako rano, znas i sama. Slusaj dr. Znam da je tesko mirovati i lezati, ali nek to bude najgore sto se moze desiti. Vibriram za dalje.
Cure dal mi moze netko pomoci... uzv nalaz...
Sta znaci desni jajnik folikularne građe???
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Mislim da su to folikuli koji nisu prsnuli, tzv. ciste koje će proći s idućim krvarenjem.
Pa tako sam i ja nekako posumnjala.... posto da je jedan vodeci folikul tako bi i rekla
ali da jajnik folik.građe to sam isto pretpostvila....a pogotovo taj janik manje velicine nego lijevi.... odmah sam posumnjala da bi bio folikul bio bi vece...
Curke pozdrav!
Mala, Milasova i Sarah cestitke od
Nadam se da nisam koga preskocila..jer se brzinski ukljucim
Katka ti jos malo pa startas?
Ljube divno je imati zelje i volje al da ipak malo pricekas?
Meni je uopce cudno da su dr dali zeleno svjetlo nakon samo toliko malo vremena..Znam za jedan slican slucaj pa su rekli pauzu od cak 6mj, ti si bila preko 14 tjedana?
Mi smo ok, sve je u redu, hrabro gazimo tjedne![]()
Cure nazalost ja sam danas na ultrazvuku saznala da se ispraznila g. vrecica i da vise nema nicega! Nisam dobro, osjecaj šoka, krivnje i ogroman strah me sto me ceka sada!!! Predlaze mi doktor da se javim u bolnicu i uzmem neku tabletu pa za dva dana opet drugu kada i ostajem u bolnici taj dan! Uglavnom da je sada praksa s tim tabletama!
Kakva su vasa iskustva? Jel tko prosao to?
Znam da su neke cure pricale da je bolje kiretazu napraviti!
Hay123 zao mi je
Koji si tjedan, ne kuzim kako se to dogodilo, jesi imala srcanu akciju?
Nemoj sebe krivit, ne mozemo mi tu poduzet niti promjenit nista..
Znam da se to događa zenama, bila sam u strahu da bi mi se to moglo.dogoditi i opet sam ostala zatecena pa zar je to moguce da mi se dogadja?!
Hay bas tuzno i sokantno, drzi se
Netko je pisao o tim tabletama al se ne mogu sjetit tko, nadam se da ce se javit..
http://forum.roda.hr/threads/90439-M...-trudno%C4%87e
Hay,zao mi je zbog svega sto ti se dogadja. Saljem ti link na kojoj su cure ,na zalost,pisale o svom iskustvu.
Zelim ti puno snage i saljem virtualni zagrljaj. Drzi se.
E da to je to! Hvala ti Perla!
Hay123, ja sam imala takvu situaciju, uzela sam te tablete i mislim da je za tijelo bolje od kiretaže.Time ti zapravo izazovu menstruaciju.Malo boli,ali možeš uzeti nešto za bolove.Krvariš 10 tak dana,ne jako.
Ajme Unadva hvala ti na odgovoru!! Bas si me smirila! Nadam se da ce brzo to proc. Prvi dan cu dobiti jednu tabletu i pustaju me doma i onda za dva dana ako ne prokrvarim u medjuvremenu dolazim ponovno kada ce s nekim drugim tabletama izazvat kontrakcije maternice! Moram mislit pozitivno da ce sve dobro i brzo proc! Hvala ti jos jednom!
Tako sam i ja isti postupak dvije tablete u razmaku od dva dana.Brz oporavak ti želim! I hrabro dalje.
Pozdrav svima... trebam jednu inform.ako koja od cura mozda zna... gdje bi moglo se kupiti te uloski koji pokazuju dal curi plodna voda ili ne???? Nije zame hvala bogu nego za rodicu....
Da, kazu da nakon kiretaze se ciklus produlji! Psihicki oporavak je tezak ali moramo se iscupat iz ovog pada kako god znamo i umijemo! Ljube samo hrabro dalje!!!
Ja se micem iz mpo voda na neko vrijeme sigurno, trebam vrijeme da skupim energije i prebrodim bol!!!
Meni je krenuo jucer spontani bez tableta tako da su me poslali doma da se sama ocistim i za 15 dana kontrola ako je sve izaslo! Mislim da je to najbolje tako ispalo vec kad sam u ovakvoj situaciji!
Pozdrav cure, evo da vam se javim. Sinoc je ponovo bilo krvarenja jakog, i stvarno smo mislili da je gotovo. Posle ultrazvuka mi je receno da je to neko zakaceno tkivo koje izaziva krvarenje, ali ako je vjerovati doktorici nebi trebalo da steti trudnoci. Dali je neko imao iskustva sa ovim? Na ultrazvuku juce mi je bilo 5+4 i vidi se plod doktorka kaze mjeri 6+1, cak se i srce culo 109 mislim, doktorka kaze to je super. Eto sad samo mirujem i da vidimo kako ce biti.
Super su vijesti da ste vec vidjeli plod i otkucaje tako rano
Bilo je dosta slucajeva gdje je bilo i krvarenja i hematoma i svega i bebice su rodile, slusaj dr i zelim puno srece!
Hay123,bas mi je zao zbog toga sta ti se dogodilo..
Odtugujte,odmorite i onda dalje u novu borbu..nema druge..
Drzi se!
Mala88,nisam imala iskustva s tim niti znam nekoga..
Ali bar su otkrili uzrok krvarenja i vjerujem da ce biti sve ok..
Ja sam tek danas vadila betu na 16dnt,sutra su tek nalazi..
Ovaj put se super osjecam,na moru smo jos uvijek i svo ovo cekanje puno mirnije i bezbriznije prolazi..
Svim cekalicama i onima koje ce to tek biti zelim srecu!
Ej cure... samo da vam javim da sam tokom vikenda imala krvarenje.. betu vadila jucer i nalaz je 0.3 tako da eto nazalost transfer nije uspio...![]()
Sarah jeste li probali popraviti suprugov nalaz? Mi imamo istu dijagnozu.
Stigao nalaz bete- 16dnt iznosi 9270!
Cestitam Milasova
Jesi imala transfer jednog ili dva embrija?