Stranica 260 od 310 PrviPrvi ... 160210250258259260261262270 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 12,951 do 13,000 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

aska

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Optimist

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    U niskom startu smo. Nakon hipera imali smo loš ciklus pa je FET otpao, sad sam u iščekivanju novog ciklusa svaki dan i krećemo na drugi način sa tzv. artificijelnim ciklusom, uz utrogestane i estrofem. Slijedi mi još koji dan odmora i onda pravac Zg gdje ću vjerojano pratiti ciklus do kraja.
    Jesi li ti dobro, kakvo je stanje danas?

Ti imaš pozitivan test jel tako? I čekaš dugo službenu betu za Rijeku? Ajde molim te izvadi negdje privatno betu i prati je barem dva puta za redom s razmakom od 48 sati. Tako bi ja napravila. Tako ćeš jedino biti mirna. Ponavljanje testova ti baš ništa ne može reći, beta je jedino mjerilo...

Milasooooovaaaaaaa....pa čestitam draga od srca! Njušila sam te nekako od prvog dana da ćeš nam objaviti takav post. S obzirom da smo imale identičan put zadnjih mjeseci, iskreno se nadam da i mene čeka tvoja "sudbina" ubrzo.
    Jesi li imala skroz prirodan FET ili ovako kako bi ja trebala, uz preparate?
    Pa bolje sam, krvarenje je skroz stalo, ali bolove jos uvjek imam. Izludjuje me lezanje cjeli dan, da se ne mogu kretati. Dr hoce da vadimo betu u ponedjeljak i srijedu da vidimo kako stvari stoje. Bas me strah toga!

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Milasova cestitke draga!

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aska prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro sam draga,pretezno mirujem jer me stalno nesto bolucka pa ja ovakav panicar kakav sam...odmah se bojim.Sutra sam 22 tt.Curica je i zasad dobro napreduje.Na uzv prije 2 tjedna odumrli blizanac potpuno se resorbirao.
    Virkam stalno na temu ima li novosti od tebe i Milasove.I tebi zelim skorasnji uspjeh.Evo ja sam imala FET s Estrofemom i mogu ti reci da je meni bilo olaksanje.Svega jedan uzv i onda transfer.
    Drago mi je da kod tebe sve ide nekako kako treba. Pa vec si odvalila vise od pola puta! Nek tako i ostane.
    Sva ta boluckanja, probadanja... vjerojatno zene u prirodno zacetim trudnocama te stvari ignoriraju, ali kod nas je to nazalost tako kako je. Sjecam se sebe, ista stvar.
    U zrelijim godinama vjerojatno posebno. Samo ti radi kako se osjecas...sve ce biti ok. Za curicu <3

Citiraj Mala88 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa bolje sam, krvarenje je skroz stalo, ali bolove jos uvjek imam. Izludjuje me lezanje cjeli dan, da se ne mogu kretati. Dr hoce da vadimo betu u ponedjeljak i srijedu da vidimo kako stvari stoje. Bas me strah toga!
    Moze biti vise razloga za krvarenje tako rano, znas i sama. Slusaj dr. Znam da je tesko mirovati i lezati, ali nek to bude najgore sto se moze desiti. Vibriram za dalje.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure dal mi moze netko pomoci... uzv nalaz...
    Sta znaci desni jajnik folikularne građe???

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Mislim da su to folikuli koji nisu prsnuli, tzv. ciste koje će proći s idućim krvarenjem.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da su to folikuli koji nisu prsnuli, tzv. ciste koje će proći s idućim krvarenjem.
    Pa tako sam i ja nekako posumnjala.... posto da je jedan vodeci folikul tako bi i rekla

ali da jajnik folik.građe to sam isto pretpostvila....a pogotovo taj janik manje velicine nego lijevi.... odmah sam posumnjala da bi bio folikul bio bi vece...

Datum pristupanja
    Apr 2018

Početno

Curke pozdrav!
    Mala, Milasova i Sarah cestitke od
    Nadam se da nisam koga preskocila..jer se brzinski ukljucim
    Katka ti jos malo pa startas?
    Ljube divno je imati zelje i volje al da ipak malo pricekas?
    Meni je uopce cudno da su dr dali zeleno svjetlo nakon samo toliko malo vremena..Znam za jedan slican slucaj pa su rekli pauzu od cak 6mj, ti si bila preko 14 tjedana?
    Mi smo ok, sve je u redu, hrabro gazimo tjedne

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Cure nazalost ja sam danas na ultrazvuku saznala da se ispraznila g. vrecica i da vise nema nicega! Nisam dobro, osjecaj šoka, krivnje i ogroman strah me sto me ceka sada!!! Predlaze mi doktor da se javim u bolnicu i uzmem neku tabletu pa za dva dana opet drugu kada i ostajem u bolnici taj dan! Uglavnom da je sada praksa s tim tabletama!
    Kakva su vasa iskustva? Jel tko prosao to?
    Znam da su neke cure pricale da je bolje kiretazu napraviti!

Datum pristupanja
    Apr 2018

Početno

Hay123 zao mi je
    Koji si tjedan, ne kuzim kako se to dogodilo, jesi imala srcanu akciju?
    Nemoj sebe krivit, ne mozemo mi tu poduzet niti promjenit nista..

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Citiraj Astoria prvotno napisa Vidi poruku
    Hay123 zao mi je
    Koji si tjedan, ne kuzim kako se to dogodilo, jesi imala srcanu akciju?
    Nemoj sebe krivit, ne mozemo mi tu poduzet niti promjenit nista..
    Sad sam negdje 10tjedan. Imala sam akciju srcanu ali sada u ovom crnom krugu nema vise nicega kao da je prazno?! Nije mi nista jasno?! Tuga i plac!

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Citiraj Hay123 prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam negdje 10tjedan. Imala sam akciju srcanu ali sada u ovom crnom krugu nema vise nicega kao da je prazno?! Nije mi nista jasno?! Tuga i plac!
    Joj Hay, mogu zamislit kako ti je tesko! A nije bilo nikakvog krvarenja ili indikacije da se tako nesto dogodilo? Drzi se, znam kakva je to tuga

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Citiraj Mala88 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj Hay, mogu zamislit kako ti je tesko! A nije bilo nikakvog krvarenja ili indikacije da se tako nesto dogodilo? Drzi se, znam kakva je to tuga
    Nista bas! Ali sad kad mi budu izazvali to sve skupa drugi tjedan strah me sto me ceka!!! Mozda nece bit puno krvarenja ako je prazno ili nema to veze?

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Znam da se to događa zenama, bila sam u strahu da bi mi se to moglo.dogoditi i opet sam ostala zatecena pa zar je to moguce da mi se dogadja?!

Datum pristupanja
    Apr 2018

Početno

Hay bas tuzno i sokantno, drzi se
    Netko je pisao o tim tabletama al se ne mogu sjetit tko, nadam se da ce se javit..

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Hay bas tuzno i sokantno, drzi se
    Netko je pisao o tim tabletama al se ne mogu sjetit tko, nadam se da ce se javit..
    Ma da i meni se cini da je netko od forumasica uzimao te tablete ali ne znam tko niti dal sam na dobroj temi. Evo nakon neprospavane noci cekam kod doktora za uputnice. Dva su mi ginekologa savjetovala da je bolje da odem na te tablete jer je prva trudnoca

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

http://forum.roda.hr/threads/90439-M...-trudno%C4%87e

Hay,zao mi je zbog svega sto ti se dogadja. Saljem ti link na kojoj su cure ,na zalost,pisale o svom iskustvu.
    Zelim ti puno snage i saljem virtualni zagrljaj. Drzi se.

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

E da to je to! Hvala ti Perla!

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Hay123, ja sam imala takvu situaciju, uzela sam te tablete i mislim da je za tijelo bolje od kiretaže.Time ti zapravo izazovu menstruaciju.Malo boli,ali možeš uzeti nešto za bolove.Krvariš 10 tak dana,ne jako.

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Citiraj Unadva prvotno napisa Vidi poruku
    Hay123, ja sam imala takvu situaciju, uzela sam te tablete i mislim da je za tijelo bolje od kiretaže.Time ti zapravo izazovu menstruaciju.Malo boli,ali možeš uzeti nešto za bolove.Krvariš 10 tak dana,ne jako.
    Ajme Unadva hvala ti na odgovoru!! Bas si me smirila! Nadam se da ce brzo to proc. Prvi dan cu dobiti jednu tabletu i pustaju me doma i onda za dva dana ako ne prokrvarim u medjuvremenu dolazim ponovno kada ce s nekim drugim tabletama izazvat kontrakcije maternice! Moram mislit pozitivno da ce sve dobro i brzo proc! Hvala ti jos jednom!

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Tako sam i ja isti postupak dvije tablete u razmaku od dva dana.Brz oporavak ti želim! I hrabro dalje.

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Citiraj Unadva prvotno napisa Vidi poruku
    Tako sam i ja isti postupak dvije tablete u razmaku od dva dana.Brz oporavak ti želim! I hrabro dalje.
    Hvala tiiiii od srca! Drago mi je da postoje pozitivna iskustva!!! I kad ih cujes osjecas se puno lakse koliko god je sve to skupa psihicki jako tesko prihvatit i proc!!!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala tiiiii od srca! Drago mi je da postoje pozitivna iskustva!!! I kad ih cujes osjecas se puno lakse koliko god je sve to skupa psihicki jako tesko prihvatit i proc!!!
    Drzi se draga!!!!

Jako mi zao!!![emoji25][emoji25][emoji25]

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Drzi se draga!!!!

Jako mi zao!!![emoji25][emoji25][emoji25]

Hvala ti Ljube! Nadam se da si ti dobro i da si se barem donekle oporavila od svega! Bila sam te pratila od pocetka zadnjeg transfera koji si imala! Samo da prezivim ovo sto me ceka a dalje ne znam sta cu, nekako sam izgubljena!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala ti Ljube! Nadam se da si ti dobro i da si se barem donekle oporavila od svega! Bila sam te pratila od pocetka zadnjeg transfera koji si imala! Samo da prezivim ovo sto me ceka a dalje ne znam sta cu, nekako sam izgubljena!
    Draga.... fizicki budes oporavila se brzo ali psihicki cini se to ostaje u nama....

Dobro sam... cekam prvu M vec imam dosta jaki grcevi i nikako da krene.... danas 32dc..

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pozdrav svima... trebam jednu inform.ako koja od cura mozda zna... gdje bi moglo se kupiti te uloski koji pokazuju dal curi plodna voda ili ne???? Nije zame hvala bogu nego za rodicu....

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Draga.... fizicki budes oporavila se brzo ali psihicki cini se to ostaje u nama....

Dobro sam... cekam prvu M vec imam dosta jaki grcevi i nikako da krene.... danas 32dc..

Da, kazu da nakon kiretaze se ciklus produlji! Psihicki oporavak je tezak ali moramo se iscupat iz ovog pada kako god znamo i umijemo! Ljube samo hrabro dalje!!!
    Ja se micem iz mpo voda na neko vrijeme sigurno, trebam vrijeme da skupim energije i prebrodim bol!!!
    Meni je krenuo jucer spontani bez tableta tako da su me poslali doma da se sama ocistim i za 15 dana kontrola ako je sve izaslo! Mislim da je to najbolje tako ispalo vec kad sam u ovakvoj situaciji!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Da, kazu da nakon kiretaze se ciklus produlji! Psihicki oporavak je tezak ali moramo se iscupat iz ovog pada kako god znamo i umijemo! Ljube samo hrabro dalje!!!
    Ja se micem iz mpo voda na neko vrijeme sigurno, trebam vrijeme da skupim energije i prebrodim bol!!!
    Meni je krenuo jucer spontani bez tableta tako da su me poslali doma da se sama ocistim i za 15 dana kontrola ako je sve izaslo! Mislim da je to najbolje tako ispalo vec kad sam u ovakvoj situaciji!
    Krenula mi M ali oskudna nadam se da bude jos pojacalo se da bolje ocisti se

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Krenula mi M ali oskudna nadam se da bude jos pojacalo se da bolje ocisti se

Sad ce ti to krenuti pomalo pa idete dalje u nove pobjede!!!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sad ce ti to krenuti pomalo pa idete dalje u nove pobjede!!!
    Krenula mi danas prava...hvala bogu...

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Pozdrav cure, evo da vam se javim. Sinoc je ponovo bilo krvarenja jakog, i stvarno smo mislili da je gotovo. Posle ultrazvuka mi je receno da je to neko zakaceno tkivo koje izaziva krvarenje, ali ako je vjerovati doktorici nebi trebalo da steti trudnoci. Dali je neko imao iskustva sa ovim? Na ultrazvuku juce mi je bilo 5+4 i vidi se plod doktorka kaze mjeri 6+1, cak se i srce culo 109 mislim, doktorka kaze to je super. Eto sad samo mirujem i da vidimo kako ce biti.

Datum pristupanja
    Apr 2018

Početno

Super su vijesti da ste vec vidjeli plod i otkucaje tako rano
    Bilo je dosta slucajeva gdje je bilo i krvarenja i hematoma i svega i bebice su rodile, slusaj dr i zelim puno srece!

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Super su vijesti da ste vec vidjeli plod i otkucaje tako rano
    Bilo je dosta slucajeva gdje je bilo i krvarenja i hematoma i svega i bebice su rodile, slusaj dr i zelim puno srece!
    Hvala puno Astoria, bas je ohrabrujuce cuti tako nesto

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hay123,bas mi je zao zbog toga sta ti se dogodilo..
    Odtugujte,odmorite i onda dalje u novu borbu..nema druge..
    Drzi se!

Mala88,nisam imala iskustva s tim niti znam nekoga..
    Ali bar su otkrili uzrok krvarenja i vjerujem da ce biti sve ok..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam tek danas vadila betu na 16dnt,sutra su tek nalazi..
    Ovaj put se super osjecam,na moru smo jos uvijek i svo ovo cekanje puno mirnije i bezbriznije prolazi..

Svim cekalicama i onima koje ce to tek biti zelim srecu!

Sarah777 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ej cure... samo da vam javim da sam tokom vikenda imala krvarenje.. betu vadila jucer i nalaz je 0.3 tako da eto nazalost transfer nije uspio...

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Citiraj Sarah777 prvotno napisa Vidi poruku
    Ej cure... samo da vam javim da sam tokom vikenda imala krvarenje.. betu vadila jucer i nalaz je 0.3 tako da eto nazalost transfer nije uspio...
    Sarah, zao mi je!!! Znaci biokemijska je pretpostavljam bila u pitanju! Nemoj se puno zalostit nego samo naprijed, znaci da ti se moze primiti plod i sigurno ce uskoro upaliti, događaju se često takvi ishodi!!!

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Sarah jeste li probali popraviti suprugov nalaz? Mi imamo istu dijagnozu.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sarah,zao mi je..samo hrabro dalje..sretno!

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

milasova, je li tebi danas beta?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    milasova, je li tebi danas beta?
    Cekam da mi posalju nalaze,jucer vadila krv..
    Vjerovatno ce iduci tj.biti uzv,danas mi je 17dnt..sve super zasad..
    Samo sto mi iz dojke curka nesto zuckasto- sta bi to moglo biti?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Stigao nalaz bete- 16dnt iznosi 9270!

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Odlicna beta, vauuu predobro!!! Cestitam ti!!!

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Zao mi je..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cekam da mi posalju nalaze,jucer vadila krv..
    Vjerovatno ce iduci tj.biti uzv,danas mi je 17dnt..sve super zasad..
    Samo sto mi iz dojke curka nesto zuckasto- sta bi to moglo biti?
    Milasova, javi se obavezno gin u vezi tog iscjetka iz dojke, poviseni prolaktin nije bezazlen u ranoj trudnoci. I nemoj stiskati bradavice niti ih provocirati na bilokoji nacin.
    Beta je divna, cestitam!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Milasova, javi se obavezno gin u vezi tog iscjetka iz dojke, poviseni prolaktin nije bezazlen u ranoj trudnoci. I nemoj stiskati bradavice niti ih provocirati na bilokoji nacin.
    Beta je divna, cestitam!
    Hvala!!
    U pon.mi je prvi UZV pa cu reci za iscjedak..

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jeiiiiiiiii, milasova, go girl!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Cestitam Milasova
    Jesi imala transfer jednog ili dva embrija?

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa to je valjda najveca tako rana beta za koju sam ja cula...draga, sto reci nego sretno do kraja. Ti si imala transfer 1 ili 2 embrija? To vuce cak na 3...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •