Moja je dosad preko praznika procitala ovo:
- F.H. Burnett: Tajni vrt (na engleskom)
- Divarakuni: Gospodarica zacina
- R. Matheson: Ja sam legenda
- J. Green: Gradovi na papiru
- P. Lockhart: A Mathematician's Lament (komentar: da je to jedna od najboljih knjiga koje je dosad procitala).
Nesto od ovoga je procitala na engleskom.
Danas zapocinje (ljetna lektira) Pirandello "La Giara - Novele za godinu dana", L. Caroll "Alice's Adventures in Wonderland & Through the Looking-Glass" (ponovo za engleski, ali vrlo rado ponavlja) i Cervantes "Rinconete y cortadillo".

Odgovori s citatom

), drazi su joj horori i krimici (King, Poe i slicni); za "Gradove od papira" je rekla da joj je bio zanimljivija ta potraga i avantura (pred kraj) nego njihovi odnosi.
, zanimljiva je i mislim da je vrlo pogodna za teen generaciju, da razmisle o tome koliko neke stvari koje sada uzimaju kao bogomdane negativno utjecu na nas, jer pogoduju dodatnom i prebrzom razvoju tehnologije i njenom kontrolom nad svima nama.
ipak, pročitao je nedavno "Ne dao Bog većeg zla" od Tribusona (usput je pogledao i film, svidio mu se, pogotovo jer jako voli hrvatske filmove), Tomićevog "Što je muškarac bez brkova", i nekakav povijesni triler "Krug heretika" od izvjesne S.J. Parris, koji ga je tri dana držao doslovno prilijepljenog za knjigu.
ali ajde, čemu će se pubertetlija smijati nego prostotama.
).