Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Katka, čestitam na transferu, dvije blastice, jel tak? Ma to miriše na uspjeh! 3 dnt, bravo, dan po dan.

Sretna, dijelim tvoj entuzijazam, i ja krećem uskoro opet u Petrovu, moramo vidjeti kakvo je sad stanje nakon ljeta i odmora.

Jedno pitanje za nekog tko zna; je li se mora u labu naručiti za vađenje bete, imam crvenu običnu uputnicu, ne ovu internu?

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Djevojka_sa_sela prvotno napisa Vidi poruku
    Katka, čestitam na transferu, dvije blastice, jel tak? Ma to miriše na uspjeh! 3 dnt, bravo, dan po dan.

Sretna, dijelim tvoj entuzijazam, i ja krećem uskoro opet u Petrovu, moramo vidjeti kakvo je sad stanje nakon ljeta i odmora.

Jedno pitanje za nekog tko zna; je li se mora u labu naručiti za vađenje bete, imam crvenu običnu uputnicu, ne ovu internu?
    Da, da. Dvije savrsene mrvice su na cuvanju kod mene. Molimo se da se izbori bar jedna... Stanje na odjelu je ok, po onom sto sam ja vidjela prosli tjedan. Krece lagano guzvica u cekaonici, ali sve nekako ide svojim redom.
    Ne znam ti za betu tamo...ja sam bas danas digla uputnicu, ali se kod nas ne narucuje....

Danas je tek 4.dnt, vadit cu betu tamo oko 10.dnt. Od simptoma...sta ja znam. Vecina je vjerojatno od terapije. Strasno me bole ledja, kriza. Dizem se nocu mokrit, osjecam neka grcenja u maternici i jajnike...i to je ustvari to. Pozitiva je jos tu iako sam danas pisnula neki negativni test koji me zasad nije bacio u bed. Luda, morala sam ga potrosit da mi ne smeta u ladici. U ponedjeljak se vracam raditi, sredinom tjedna javit cu vam rezultate.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •