Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: junetina na saft

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,098

    Početno

    Nemam nekog svog mesara, kupimo na placu gdje stignemo. teleći but mi je cijenom u rangu lažnog bifteka ili i skuplje, zato sam dosad uvijek uzimala jun. but. Ali to su sad neke jako stare krave .
    Jedino dosad nisam tukla šnicle batom.

  2. #2
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010
    Lokacija
    Kvarner
    Postovi
    12,295

    Početno

    Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam nekog svog mesara, kupimo na placu gdje stignemo. teleći but mi je cijenom u rangu lažnog bifteka ili i skuplje, zato sam dosad uvijek uzimala jun. but. Ali to su sad neke jako stare krave .
    Jedino dosad nisam tukla šnicle batom.
    Junetinu moraš stuć batom da bi bio dobar šnicel. Probaj tući na krušnim mrvicama, s obje strane. Zatim popržiti na ulju sa obje strane da dobije lijepu smeđu boju. Možeš ih tada izvaditi i popržiti to povrće. Jako je bitno da podlijevaš vrućom vodom ili vrućim temeljcem.
    Meni su šniceli u saftu gotovi za pola sata, no ja ne stavljam kapulu. Samo meso, češnjak i slatku papriku posipam. Kada je kapula, to je gulaš.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •