Pokazuje rezultate 1 do 50 od 337

Tema: Maturalac

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

S obzirom da je tema zašla u vlastita prisjećanja, da je malo vratim u sadašnjost - zanimaju me iskustva nakon osnovnoškolskih maturalaca? Problem s disciplinom, tulumarenje, ekscesi... je li ih bilo, ili su još premali ?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    S obzirom da je tema zašla u vlastita prisjećanja, da je malo vratim u sadašnjost - zanimaju me iskustva nakon osnovnoškolskih maturalaca? Problem s disciplinom, tulumarenje, ekscesi... je li ih bilo, ili su još premali ?
    Moji nisu išli, nijedan. Kod starijega sam ja sjedila u onoj komisiji i bilo je silno komplicirano to izvesti, na kraju je škola odustala (mislim da nastavnici nisu htjeli ići) i to je bilo to. Nije se radilo o tom razredu, nego je paralelni razred navodno bio problematičan, pa je sve skupa propalo.

Mlađi isto, kod njega se nisu tražile ni ponude. U toj generaciji je njegov razred bio problematičan.
    Nekoliko godina kasnije, kad se promijenio ravnatelj, učenici normalno idu na putovanja (imamo susjede čija su djeca još uvijek u oš, ali ne znam detalje).

Samo sam htjela reći ovo - gdje ima volje, nađe se i načina, ali moja djeca su išla u školu gdje nije bilo volje. Imam o tome podijeljene osjećaje - možda je tako i bolje. Bili su samo u Vukovaru 2 dana i na Plitvicama 1 dan (u 7. i 8. razredu) ali to se smatralo izvanučioničkom nastavom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas je bilo jedno opijanje tj. dva jer su se dvije cure napile. 4 razreda su u generaciji i to je bio jedini ekces.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •