Pokazuje rezultate 1 do 50 od 191

Tema: Različiti osjećaji prema svojoj djeci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I da dodam, ja njega ne vidim kao problem. On je anksiozno dijete i vjerojatno će uvijek biti živac, radimo na tome da ga opustimo vjerojatno ćemo uvijek raditi na tome.

Svoj odnos prema njemu ponekad vidim kao problem. Previše je tu prelijevanja raspoloženja i osjećaja između mene i njega. Al dobro, i na tome radim.

Mitovski, htjela sam ti još reći - a pri tome ne želim rain on your parade - iskreno se nadam da će njeno oduševljanje tim sportom biti dugog vijeka. Moj je lani u ova doba isto tako bio oduševljen jednim sportom, mm i ja smo bili van sebe od sreće da bi na kraju školske godine već krenulo da želi odustat jer eto on se mora presvlačiti i ne da mu se itd itd, sve naravno posuto suzama i propasti

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    I
    Mitovski, htjela sam ti još reći - a pri tome ne želim rain on your parade - iskreno se nadam da će njeno oduševljanje tim sportom biti dugog vijeka. Moj je lani u ova doba isto tako bio oduševljen jednim sportom, mm i ja smo bili van sebe od sreće da bi na kraju školske godine već krenulo da želi odustat jer eto on se mora presvlačiti i ne da mu se itd itd, sve naravno posuto suzama i propasti
    To sam sigurna da će doći, čim dođe zima..pa presvlačenje silne robe, ali vidjeti ćemo...za sad smo svi presretni samim time da je napravila taj za nju veliki korak. Ovo je prva aktivnost da je otišla a da nema nikoga koga ona zna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •