Pokazuje rezultate 1 do 50 od 267

Tema: filozofija anti-hrčaka ili što još izbaciti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Usput da pitam...koliko dugo cuvate medicinsku dokument., ja imam neku staru 15,20god. To nije potrebno jel'da? Računi neki stari od telekoma i sl....sto s tim?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Usput da pitam...koliko dugo cuvate medicinsku dokument., ja imam neku staru 15,20god. To nije potrebno jel'da? Računi neki stari od telekoma i sl....sto s tim?
    Račune starije od 2 godine bacim. Ugovore čuvam dok ima smisla, a i dulje (baš bih mogla baciti dokumentaciju od starih automobila koje smo prodali prije >15 godina, a još imam registrator). Dobro da si me podsjetila...

Medicinska dokumentacija - paa nešto čuvam dugo (dječje nalaze) a svoje s vremena na vrijeme odnesem u podrum. Imam sve bitno skenirano i u folderu, a u podrumu imam štajaznam dokumentaciju od trudnoća i neke davne stvari koje mi je teško baciti. Ali budem kad budem praznila podrum.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Usput da pitam...koliko dugo cuvate medicinsku dokument., ja imam neku staru 15,20god. To nije potrebno jel'da?
    Ne. Stari papir, izrezuckano ako ti je bed da to netko čita. Osim ako su neki kapitalci tipa operacija hernije pri čemu se nešto u tvoje tijelo ugradilo pa za buduće magnete i pretrage treba znati što i koji je tip, i takve stvari - key stvari - otpusna pisma nakon operacija itd.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 21.09.2018. at 12:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •