Usput da pitam...koliko dugo cuvate medicinsku dokument., ja imam neku staru 15,20god. To nije potrebno jel'da? Računi neki stari od telekoma i sl....sto s tim?
Usput da pitam...koliko dugo cuvate medicinsku dokument., ja imam neku staru 15,20god. To nije potrebno jel'da? Računi neki stari od telekoma i sl....sto s tim?
Račune starije od 2 godine bacim. Ugovore čuvam dok ima smisla, a i dulje (baš bih mogla baciti dokumentaciju od starih automobila koje smo prodali prije >15 godina, a još imam registrator). Dobro da si me podsjetila...
Medicinska dokumentacija - paa nešto čuvam dugo (dječje nalaze) a svoje s vremena na vrijeme odnesem u podrum. Imam sve bitno skenirano i u folderu, a u podrumu imam štajaznam dokumentaciju od trudnoća i neke davne stvari koje mi je teško baciti. Ali budem kad budem praznila podrum.
Ne. Stari papir, izrezuckano ako ti je bed da to netko čita. Osim ako su neki kapitalci tipa operacija hernije pri čemu se nešto u tvoje tijelo ugradilo pa za buduće magnete i pretrage treba znati što i koji je tip, i takve stvari - key stvari - otpusna pisma nakon operacija itd.
Posljednje uređivanje od ina33 : 21.09.2018. at 12:12