Pokazuje rezultate 1 do 50 od 267

Tema: filozofija anti-hrčaka ili što još izbaciti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj anchi pp prvotno napisa Vidi poruku
    Ja vas molim - nemojte ostavljati stvari oko kontejnera, nađite neko drugo rješenje.
    Anchi, to se jako razlikuje po kvartovima. Moji paketi i vrecice nestanu za 10tak minuta. Kod moje svekrve i sestre se sve razvuce. Ja provjerim. Da vidim da je moje razvuceno oko kante, ubacila bih. Vidim od susjeda to sto ti spominjes, kad izbace stvarno smece, potrgane i iznosene stvari.
    Neki dan je MM ubacio u kantu svoj stari sesir, pa su ga izvukli iz kante, pa je MM ponovo morao baciti u kantu...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Anchi, to se jako razlikuje po kvartovima. Moji paketi i vrecice nestanu za 10tak minuta. Kod moje svekrve i sestre se sve razvuce. Ja provjerim. Da vidim da je moje razvuceno oko kante, ubacila bih. Vidim od susjeda to sto ti spominjes, kad izbace stvarno smece, potrgane i iznosene stvari.
    Neki dan je MM ubacio u kantu svoj stari sesir, pa su ga izvukli iz kante, pa je MM ponovo morao baciti u kantu...
    Debela istina. Kod mene (Volovčica) sve nestane u pet minuta, ali to nije pravilo. Osim toga, ja točno znam što nestaje (odjeća, cipele) i to ostavim baš u ili pored kontejnera za odjeću (odjeću unutra, cipele vani).

Ono što kod nas radi smeće i nered je furda od preuređenja starih stanova. LJudi bez kriterija bacaju šutu, stari namještaj i gomile starudije pored kontejnera, umjesto da pozovu glomazni otpad.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •