Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4145

Tema: Vjezbanje i trckaranje i trcanje 2018

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Evo i mene sa žalopojkama - kao što netko reče, nije prošlo ni tjedan dana (ni tri dana da budemo preciznije) a mi kukamo kako je hladno. No ja sam si sama kriva: kratke hlače i majica, a vani duva sjeverac, na momente prilično jak. Što da vam kažem, smrzla sam se. Malo se ugrijala od intervala 5x1 km na 5:00, a onda sve bacila u vodu vračajući se biciklom sa treninga u tankoj hudici.
    Jutros kaput (lagani), rukavice, buff, a ono vani uopće nije tako strašno. Što znači vjetar. MB, drž se.
    Kosjenka, meni je traka fora jer si stavim nagib, ali duže od pola sata nisam probavala (a treba dužine odraditi).
    Lili, vidjela sam te kad sam išla na trening, nisi se ni ti nešto ubundala

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj kjb prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene sa žalopojkama - kao što netko reče, nije prošlo ni tjedan dana (ni tri dana da budemo preciznije) a mi kukamo kako je hladno.
    ja sam ta
    i ponavljam - ne kukajte kako je vruće, ljeto je takvo doba kad mora biti vruće. i sjetite se toga kad budete promrzle po kiši trčale

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kjb prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, vidjela sam te kad sam išla na trening, nisi se ni ti nešto ubundala
    Istina, nisam se ubundala.
    al sama sam si kriva za jučerašnje slabo oblačenje: preko dana na poslu slabo obučena a na sastanku ovi as sakoima otvorili prozor, pa sam išla na trk po vjetru neadekvatno obučena i još sam takva znojna samo navukla šuškavac i produžila do lokalnog dućana po potrepštine na putu doma.

Navečer sam baš dosta šmrcala, mislila sam da ću danas biti za ništa, ali puno sam bolje, samo mi desna nosnica curi, lijeva suha #asimetrična#

Danas dijete trenira, pa sam mislila pola ure ubacit ali ponijeti suhu robu da se presvučem poslije u svlačionici kod njih.
    Ja jako volim bablje ljeto i one fine prijelaze s ljeta na jesen, to mi je jako drago doba godine ali je sad izostalo.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 26.09.2018. at 16:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •