Pokazuje rezultate 1 do 50 od 977

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Ako se klima u razredu poklopi, djeca mogu biti jako gruba i povodljiva. Tko kaže da neće dijete otpočetka biti zlostavljano.
    Ja sam već išla na predavanja o vršnjačkom nasilju jer smo mi drugačija obitelj i time realno potencijalna meta zlostavljača. Često je rješenje prebacivanje zlostavljanog djeteta u drugi razred ili školu čime se šalje super poruka. Srećom pa kod nas oko trećina djece ne ide na vjeronauk već u prvom razredu pa neće biti i po tom pitanju drugačiji.

I da, bila je tu mama na forumu koja je tvrdila da njezino posvojeno dijete nije zlostavljano, a onda se javila kasnije da je bilo, ali da je kasno saznala.
    Ovo je istina, ali nema veze (samo) s nastavom vjeronauka, iako smatram da se na nastavi vjeronauka premalo toleriraju različitosti.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je istina, ali nema veze (samo) s nastavom vjeronauka, iako smatram da se na nastavi vjeronauka premalo toleriraju različitosti.
    Koji understatement . Pogledaj udžb iz vjeronauka, ne da ima "premalo tolerancije", nego ide direktno anatemiziranje ateista, direktna netolerancija, crno-na-bijelo, u službenom udbženiku. A za druge pod-grupe nisam proučavala.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 02.10.2018. at 13:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •