-
Trebam pomoc.
Moja J. je nakon 2.5 god.izbivanja zbog bolesti napokon krenula u skolu.
Snasla se u drustvu super,prihvatila skolu i obaveze dobro.Pomazem joj maximalno oko obaveza.Razrednica zna cijelu situaciju i kaze da se J.jako trudi na nastavi.Tempo je dosta ubrzan,to joj je malo sok ali trudi se.Najveci problem nam je engl.jezik.Njezina razina znanja iz eng.je ravan nuli.Dobili su novu uciteljicu iz engl.koja zna da J.nije bila u skoli od 1.razreda.ali ona se njoj nemoze posvetiti koliko njoj treba i vidim da joj je tesko pratiti taj predmet.Nista ih ne razumije.Bila je prvi put na dop.iz engl.i koma.Em je krivo prepisala jer nista ne kuzi i nemoze ona njih pratiti.Krenula je i na instrukcije jucer da probamo na taj nacin i tu joj je gdja.super objasnila neke pocetne stvari.
Zena kod koje ide na instrukcije mi je savjetovala da za J.trazim indv.pristup jer ce joj biti dosta tesko kad krene iduce god.u 5.razred.Da je bolje na imam papir,ocako moram svakoga vuci za rukav i objasnjavat J.situaciju.
Dr.Grubic kod koje smo bili prosli puta na pregledu nam je rekla da joj se javimo kad J.krene u skolu da dodemo s njom na obradu.
Dali da se javim dr.Grubic po pitanju ind.pristupa ili to moram ici negdje drugdje?
Hvala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma