Pokazuje rezultate 1 do 50 od 388

Tema: Zagrepčanci, kako vam grije toplana?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    fala Bogu da je naš predstavnik ažurniji u pisanju zvizdarija po oglasnoj ploči nego uvođenju razdjelnika
    tako da mi to nismo uveli
    i iskreno se nadam da nas nitko neće natjerati
    jer mislim da bih onda otkazala toplanu (ako je to moguće, a valjda je) i da bi uveli etažno plinsko
    Mislim da nije moguće, bar u zgradi di sam ja bila. Cijevi su išle kroz 12 katova, po vertikali i nisi se mogao odspojiti.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da nije moguće, bar u zgradi di sam ja bila. Cijevi su išle kroz 12 katova, po vertikali i nisi se mogao odspojiti.
    može se skinuti neki radijator s vertikale, to su davno radili susjedi do nas u staroj zgradi, nisu trebali grjati tu prostoriju.
    ali i da skineš jedan radijator, kak bi ti etažno uvela, treba postaviti cijevi i boljer, pa opet i bojler priključiti na plin ili nekaj već drugo, a nemaju sve zgrade plin u zgradi

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    može se skinuti neki radijator s vertikale, to su davno radili susjedi do nas u staroj zgradi, nisu trebali grjati tu prostoriju.
    ali i da skineš jedan radijator, kak bi ti etažno uvela, treba postaviti cijevi i boljer, pa opet i bojler priključiti na plin ili nekaj već drugo, a nemaju sve zgrade plin u zgradi
    Da ali nama je rečeno da zbog tih vertikala i ako se odspojiš moraš i dalje plaćati jer one isto griju.
    Dalje ne znam, jer srećom više nije moj problem, kao i nebulozni računi koji su bili sa tim stanom.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tih 22 je kaktii ok ako meteš ili peres podove, uglavnom ako se krećeš. Kad stanes samo se polako ohladis dok odjednom ne shvatiš da si ukocen i promrznut. A kakti je toplo - ak imam 3 sloja odjeće dok mirujem (potkosulja, majica, gornji dio trenirke) meni nije dovoljno toplo. Zato smo uostalom kad smo kupovali veći stan i mm i ja komentirali da hoćemo toplanu. Iako možeš tako zagrijati i na plin (znam jedne ex-riječane kod kojih je još toplije nego kod nas) ali najčešće ne griju toliko pa se naviknu.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 01.11.2019. at 09:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •