Pokazuje rezultate 1 do 50 od 388

Tema: Zagrepčanci, kako vam grije toplana?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pitaj susjede

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Pitaj susjede
    ma ne trebam. da su pustili grijanje - večeras bi se aktiviralo. al nisu. ak ne bude sutra ujutro, opet zovem.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    ma ne trebam. da su pustili grijanje - večeras bi se aktiviralo. al nisu. ak ne bude sutra ujutro, opet zovem.
    Nadam se da je proradilo. Kod nas je vec dobro ugrijalo, većinu dana moram mirovati i nije mi hladno, a inace sam prilično zimogrozana

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pa u stanu je toplo jer se grije kroz zidove susjednih stanova. Jer nema nikakve izolacije izmedju stanova. Tako je nas susjed koji ne živi u svom stanu iznad nas rekao da će on zavrnuti radijator a mi i susjed iznad njega bi mu grijali stan kroz zidove a na nas račun. Pa smo glasali i odbili ugradnju pa plaća i dalje grijanje
    Ako plaćaš po kvadraturi onda je svejedno koliko ti grijesi a koliko griju susjedi i tvoj stan plus vertikale ako ih imaš (ja nisam imala, svaki stan ima svoje cijevi). Problematika je ista i s etaznim plinskim jer nema izolacije među stanovima i to je sva mudrost. Uglavnom oni koji namjeste na više od susjeda griju i susjede...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 02.11.2019. at 23:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •