Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: Testiranje na darovitost u vrticu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nije mi do darovitosti, mogu je i samu testirati i voditi negdje na to. Nemam čak ni neka posebno specijalna očekivanja od takvih stvari, prijateljica sudjeluje na jednom mjestu u testiranju djece i radu s njima, pa znam neke primjere o darovitosti, i nije mi to tako crno-bijelo, ni garancija ne znam čega.

Nego ono, u vrijeme vocapa i vibera, kad svi sve znaju za 23 sekunde radiš nešto tako.

Eto, kod Angeline su testirali svu djecu.
    Testiraju oni svu djecu, odnosno bilo bi bolje reći da ih nadziru, a standardizirane testove provode tamo gdje primijete moguća odstupanja. Ne rade to odgajateljice (ne volim kad ih nazivaju tetama jer one to nisu, tako ih mogu zvati djeca, a ne mi...) nego stručni tim u kojem je psiholog, pedagog, logoped.... Meni nisu dali da starijeg sina upišem u cjelodnevni engleski program jer je jako slabo govorio u to vrijeme. Dakle, nisu htejli uzeti 350 dodatnih kuna jer to nije bilo u najboljem interesu djeteta. Bilo je debelih razloga da poslušam savjet psihologa i odgajatelja. A nisu ga vukli ni na kakvo službeno testiranje, ali su uredno pratili što se zbiva. Tako daaaa ne bih se kladila da nisu testirali svu djecu. Jesu i to stalno rade, a mi to često zaboravljamo jer vrtić smatramo čuvalištem.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 06.10.2018. at 20:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •