Pokazuje rezultate 1 do 50 od 177

Tema: Ferrante - Napuljska kronika - tema sa spojlerima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mene je kod Lenu beskrajno živcirala ta njena malograđanština, želja da se uda u dobru familiju iako zapravo uopće ne voli tog svog muža, općenito svaki put kad se pravila da je nešto što nije me strašno živcirala (ista stvar se dogodila i kad je bila s Antoniom koji je bio ludo zaljubljen u nju).
    Lila mi je u tom smislu puno autentičnija, tj vjernija sebi i stoga ju nekako više poštujem.
    Lenu mi je bliskija, ali ne na pozitivan način nekad je stvarno prosto rečeno glupa

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je kod Lenu beskrajno živcirala ta njena malograđanština, želja da se uda u dobru familiju iako zapravo uopće ne voli tog svog muža, općenito svaki put kad se pravila da je nešto što nije me strašno živcirala (ista stvar se dogodila i kad je bila s Antoniom koji je bio ludo zaljubljen u nju).
    Lila mi je u tom smislu puno autentičnija, tj vjernija sebi i stoga ju nekako više poštujem.
    Lenu mi je bliskija, ali ne na pozitivan način nekad je stvarno prosto rečeno glupa
    Vehementli disagree. Lila me živcira, njena uloga patnje, drama prihvaćanja role udaje za gangstera i djetinjasto - OK, ako je rajon to, sad ću baš biti ultra mega spešl mafijaška žena i igrat ću ulogu patriarhalne "pupe" koja se nakelji u nabranoj haljinici na krevet. I kao sad ja imam ambicije dekoraterke - ko da je išta bolja po tome od Lenu - pa ambicije mješačice kobasa u tvornici, vidite me kako ja teško patim. Samo njen interni monolog ne čitamo kao što Lenuin čitam. Taj njen fatalizam - OK, ja neću ići u školu, ali ću biti još i boljla nego da idem, ja ću biti baš super izrađivačica cipela, pa ću ja biti dektoraterka, pa ću biti mama, pa kao sretna sam zbog Lenuinih uspjeha, ali na svaki joj se popiša - da sam ja napisala knjigu, puno bi bolja bila itd. itd.

Kao jako te trebam, ali te ipak ne trebam. Ništa nije bolja od Lenu. Lenu je bolja. Chickfajt .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •