Pokazuje rezultate 1 do 50 od 171

Tema: Kad ogladni jesti će - hoće li stvarno?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

To je inače često kod hiperaktivne djece, moja se i danas s 14 g. nekoliko puta ustane za vrijeme ručka, prošeta do frižidera, pogleda što ima u hodniku, ode do prozora (navečer, tek kad mu se približi, skuži da su spuštene rolete pa ne može gledati što ima vani ), onda usput skoči na WC, pa po maramice itd.
    Kad je bila mala, to je bila živa muka nahraniti je, samo uz čitanje slikovnica za stolom. Jednostavno nije imala živaca sjediti i jesti.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 15.12.2018. at 23:13

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    To je inače često kod hiperaktivne djece, moja se i danas s 14 g. nekoliko puta ustane za vrijeme ručka, prošeta do frižidera, pogleda što ima u hodniku, ode do prozora (navečer, tek kad mu se približi, skuži da su spuštene rolete pa ne može gledati što ima vani ), onda usput skoči na WC, pa po maramice itd.
    Kad je bila mala, to je bila živa muka nahraniti je, samo uz čitanje slikovnica za stolom. Jednostavno nije imala živaca sjediti i jesti.
    Tocno tako je bilo kod mojeg.
    Dan danas jedva odsjedi na miru za stolom.
    Nema dijagnozu hiperaktivnosti, ali sve znakove ima oduvijek.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    I moji su prije znali šetkarati za vrijeme obroka, ali kad bolje razmislim, to je nekako prestalo do kraja osnovne škole, kao i razvlačenje obroka. Ustanu tu i tamo, mlađi zna skoknuti na wc nakon juhe, a stariji ako npr čaše nisu na stolu, ali brzina jedenja se povećala (došla na normalu). Eto, ne bih to ni zapazila da nije ovdje spomenuto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •