Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: Kućna biblioteka i prašina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo viška kvadrata (glupog rasporeda, pa je zato spavaća soba uselila u biblioteku), pa me ova kalkulacija ne dira.
    A još nisam dorasla do toga da frknem knjige... ne znam... svaka od njih ima i neku svoju priču...
    Da, razumijem - to obično napravi tek iduća generacija (sad smo u tom postupku kod mog brata, rješavamo se knjiga pokojne tete koja je umrla prije 20 godina, a zbog manjka prostora fizički ne možemo zadržati sve).

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da, razumijem - to obično napravi tek iduća generacija (sad smo u tom postupku kod mog brata, rješavamo se knjiga pokojne tete koja je umrla prije 20 godina, a zbog manjka prostora fizički ne možemo zadržati sve).
    Vjerojatno...

Ali, bojim se da će ona imati još veći višak kvadrata nego mi.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno...

Ali, bojim se da će ona imati još veći višak kvadrata nego mi.
    Od viška glava ne boli.

Ont. samo ti zatvori te knjige - količina prašine pada na četvrtinu u odnosu na otvorene police, a to je meni puno. I nije svejedno jesu li knjige nove (te nisu tak neugodne) ili prastare (koje je ponekad bolje baciti ili bar izmjestiti iz spavaće sobe, ako su krte i lomljive).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Od viška glava ne boli.

Ont. samo ti zatvori te knjige - količina prašine pada na četvrtinu u odnosu na otvorene police, a to je meni puno. I nije svejedno jesu li knjige nove (te nisu tak neugodne) ili prastare (koje je ponekad bolje baciti ili bar izmjestiti iz spavaće sobe, ako su krte i lomljive).
    A kak smanjiti prašinu oko televizora,na podnožju televizora,to mogu čistiti dan i noć i opet sve puno prašine,ne pada sunce na taj dio,da slučajno ko ne veli taj savjet

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    A kak smanjiti prašinu oko televizora,na podnožju televizora,to mogu čistiti dan i noć i opet sve puno prašine,ne pada sunce na taj dio,da slučajno ko ne veli taj savjet
    Ne uključuješ televizor prečesto ili ga izbaciš iz kuće. On statički navlači prašinu dok radi, a dok je ugašen ipak puno manje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •