-
Jelena, a zašto privatna klinika?
Ja sam nedavno obavila vađenje polipa s histeroskopijom, lokalno, iste veličine, na Sv duhu kod dr Habeka (sve preporuke!)
Iako me moja ginekologica uvjeravala da to radi lokalno (jel se to zove Office?) jedino dr Radončić, uputila sam se prvo na pregled kod spomenutog dr Habeka gore u ambulanti za visokorizičnu trudnoću (svaki dr ima jedan dan za preglede), i nakon pregleda UZV-om, vrlo brzo me naručio za operaciju.
Iako je tada rekao da mogu birati opća/lokalna, na dan prijema čak sam trebala ostati spavati u bolnici pa da je zahvat idući dan, na kraju smo se dogovorili (u sali) da će sve obaviti lokalno. Moj je polip bio isto kao i tvoj, skroz unutra, sve je bilo gotovo bezbolno i brzo. Ostala sam u bolnici do kraja večeri i kasno sam imala otpust.
Radi se i PHD analiza, nalaz gotov za neka 3 tjedna kad je ponovno kod doca i kontrola.
Dakle moja preporuka - ne trošiti novce privatno, neko pravac Sveti duh. Ekipa je gore odlična!
E da, anestezija je bila preko braunila i "dolje" - ništa ni osjetila nisam. Osim slabijeg pritiska koji je trajao gotovo sekundu. Prije samog zahvata sve su mi to jutro obavili kao da idem na opću anesteziju, u bolnici.
Posljednje uređivanje od andream : 16.01.2019. at 13:17
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma