Pokazuje rezultate 1 do 50 od 417

Tema: Histeroskopija

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pepi, medicina nije 1+2=2. Netko gore je napisao da su polipi kontraindikacija za kontracepciju, valjda koncepciju (začeće)... a možda je i kontracepciju, da ne bujaju, bog te više pita. Ja sam ih imala 3 - jedan je otišao samo pomoću dabrostona - jača menga ih je oljuštila (ako su to bili polipi, ne možeš znati dok ne napraviš PHD). Znači, za jedan je bila strategija ajmo probat par ciklusa dabroston, da se moj endo koji je i inače debel (blaga endometrioza) zadeblja i da ispadne polip s njim van, druga 2 su bila u kontekstu IVF-ova - možda smetaju, ajmo maknut, jednostavnije histeroskopija nego dabrostoni - jer meni dabrostoni zbrčkaju cikluse, a ciklusi su tada bili produljeni 35-50 dana, pa ko će to sve dočekat da se oljušti, pa kad ću na IVF s tim svojim ciklusima, a 2 mjeseca dr-ovi ne rade - 7.-8., 12.-1. itd. itd. itd. Office privat - a ne sjećam se - ranga 1-2k HRK. 0 dana bolovanja (niti taj jedan - valjda ošla s posla u 15 h, to je bilo vremenski intenzivno ko papa test), plus nema cijelog dijapazona s anestezijom, X-ti RTG u životu (a kao koštani bolesnik imam RTG-ova nemilice), a to mi je bilo važno.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 18.01.2019. at 13:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •