Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1935

Tema: Odbrojavanje 5/2018 by sarasvati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Citiraj iva_777 prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene smo otkrili slijedece. Nemam cisti, polipa ili mioma. Ovulacija potvrdjena. Folikul puknuo u nedjelju navecer sto sam bome fino i osjetila. Pokrili sve te dane, pa sta bude bit ce. Problem je taj jako zadebljan endometrij.
    Dobila duphaston slijedeca dva tjedna, brdo vitamina i u planu je slijedeci ciklus poceti sa utrogestanima.
    Super iva, ovo zvuči obečavajuće, držim fige!!!

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    cure ima koja mozda iz Zg? trebam preporuku za ok ginica
    ja sam ti iz zg, tražiš preporuku za soc gin? koji si dio grada?

ljube kako si ti? kakav ti je osjećaj za ovaj ciklus? hoće biti kakvih testova?

angie i emaG vas dvije ste u (Ne)čekalicama vi bi mogle pišnuti koji test
    Posljednje uređivanje od Purple Lu : 06.02.2019. at 10:14

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Purple Lu prvotno napisa Vidi poruku

A nikako draga, ispuhala se sam skoro do kraja... Nista ne osjecam nazalost... Osjecam samo neku negativu... Pokrili smo sve ali sumnjam da sta ulovilo se....

Posto ja nakon odnosa imam osjecaj da to sve izaslo van da ustvari uopce nista ne ulazi unutra sjeme...

Vec sam ja nastrojena za iduci ciklus ali bez klomifena nego cu privat obaviti folikul.i traziti drugo misljenje i obaviti vadenje hormona....

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Citiraj Purple Lu prvotno napisa Vidi poruku

Kod mene je jos prerano za test, radila sam 2 prekjucer da vidim ima li jos ucinka sroperica, i vidila se crtica blaga na oba. Znaci, jos treba cekati, s obzirom da sam stopericu dobila u petak, O bila sub, pokrili 2 dana poslije i 2 dana prije, danas je 6 dan od O i sinoc sam pocela osjecati pokretanje u jajnicima hhaah. I jutros se nastavlja jace uz blage grceve, napuhanost blaga raste. Taman je period kad bi moglo doci do implantacije, ali i ja sam na pola koplja; bude-ne bude. U poslu sam velikom tako da evo jedva i popratim ovdje situaciju, ali to je bolje za nas i nasu psihu. Od tretiranja hormonima sam dobila od 12.mjeseca 5kg tako da ne bi se bunila i da vidim negativno, jer bih imala jos vremena da se dovedem u red hahah. I taman da rijesim probleme s isijasom i fizikalnu. Moj savjet topli; zaokupirati misli i prepustiti se. Mislim da cemo sve mi imati priliku biti trudne jos, ali grcevito se drzati za nesto i htjeti samo je kontraproduktivno. Znam da cu mozda tj vrlo vjerojatno i ja biti tuzna ako dodje M, iako imam stav kakav imam, ali zivot me naucio da se sve desava u svoje vrijeme i s nekakvim razlogom, pa eto vjerujen i dalje u to. Saljem pozitivu svima i lip dan vam zelim!

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Lista za 08.02.2019.

(Ne) čekalice

EmaG~~~~~~~~~~~~ 34.dc
    angie_88~~~~~~~~~~ 29.dc

Odbrojavalice

ljube555~~~~~~~~~~ 24.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~ 21.dc
    chicha~~~~~~~~~~~~ 17.dc
    viki88~~~~~~~~~~~~~ 5.dc