Annie, u Omis.
Danas rest, odustala sam od fitnessa u korist odmora. Prosetala sam sa sestrom 40ak min po prirodi, valjda se i to racuna![]()
Annie, u Omis.
Danas rest, odustala sam od fitnessa u korist odmora. Prosetala sam sa sestrom 40ak min po prirodi, valjda se i to racuna![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 03.02.2019. at 20:46
MB, naravno da se računa! Studio smijeha je to bio ili? Bila sam u Lisinskom na njima, odlični su.
ja prijavljujem da sam održala danu riječ (čuješ Ginger) i nisam odradila ovaj vikend dužinu taaa-daam ajd nek se i to dogodilo jednom
ALI sam se zato jučer čuvala za ludii party sinoć- retro sportski party 80-te Univerzijada djir za sportaše u najboljim godinama, jedna naša je slavila rođendan, svi smo trebali doći obučeni ono trikoi, tajice, štucne, šljokice,znojnice, zagi i taj djir. Jedva sam stigla smislit outfit zbog puta, posudila znojnice, u Decathlonu kupila jednodijelni kupaći koji je glumio triko.
Jedan od najboljih tuluma na kojima sam u životu bila, aerobik sekcija je imala i koreografiju (ja osmislila vježbe i ples, summer falila si), luda mjuza 80te, isplesali se, prije ponoći svi tako obučeni u trk oko kvarta pa na parkiralištu slet i plesna točkadobro nas netko nije prijavio onakve i za Vrapče sproveo : lool:
Dečki su imali one perike fudbalerke ma ludooo. Grlo me reže koliko sam pjevala i derala se, al vrijedilo je čak i današnjeg preskakanja treninga. Volim opičene ljudea jesmo se nauživali.
Idući vikend ponovo, al ovaj put pristojno obučena s mužem na finoj lokaciji, pa ću glumit da sam uglađena i pristojna![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 03.02.2019. at 21:46
mb, samo odmori
annie, kako nije puno? puno je
Lilinek smo i to dozivjeli
umirem na opis outfita
al cekaj, ti nemas znojnice? meni su one oko ruke neizostavne po vrucinama, znoj mi kapa s cela
ja danas prije nego su stigli gosti odradila zadnji wo 2, sutra je na redu wo3 po prvi put
Lili
Cini se da je i vama netko pustio malo marihuane kroz ventilaciju.![]()
Lili, zvuči genijalno!!! Baš ti pozitivno zavidim na tako dobrom provodu!![]()
Lili čula sam iz drugih izvora za tulum, i ja pozitivno zavidim. Opičeni ste sto na sat.
Moja prija plivačica je ipak nakon tuluma došla odraditi plivački trening, i to ga je super odradila.
Osim plivanja sam odradila i žustru subotnju dužinu, 12 km na 5:37.
Jutros jogu da se malo istegnem
ej cure da bilo je genijalno osim što smo izgledali kao da smo iz nekog filma ispali
sirius, tko zna što je kroz ventilaciju dolazilo.
u moju obranu čak sam popila malo pelinkovca (i ovako sam dovoljno munjena i opuštena),a ekipa je drmala po pivu najviše.
kjb a T. je bilo fenomenalno obučena, isplesale smo se samo tako, znaš nju, ona ko loptica hopsica kad krene plesat.
Miran ponedjeljak svima želim (mene more posla dočekalo)!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.02.2019. at 12:56
ola zene
uf, di da krenem
kaae, strasno! smrznem se samo na pomisao, po nicku se vidi na koju stranu godine ja naginjem
~~~~~~~~~~~ za sve bolne
i obavezno palacinke s mb!
genijalne kilometraze, i to sve - ja trcim vjj 3 km mjesecno, ako ubrojim zagrijavanja i vjezbe na treningu
ja sam bila na odlicnom team buildingu prosli tjedan, bilman nam je drzao i zaplesala sam s njim
snasla sam se, ali nisam zadovoljna (volim dobro raditi stvari koje radim, a ne onako), pa me potaklo da upisem tecaj plesa, ovaj put latinski mix
dosad sam preferirala biti solo plesacica
tako da cu od ovog tjedna paralelno na to i jazz dance
sto reci, ja cu proplesati svoje kilometre
u subotu sam imala proslavu mature i bilo je genijalno
osjecam se ko i lili nakon ovog tuluma koji savrseno zvuci
i mi smo satima plesali, ludirali se, imali karaoke, ostali do pet ujutro
bas sam napunila baterije, ostali smo oni ludi osamnaestogodisnjaci u dusi![]()
Posljednje uređivanje od summer : 04.02.2019. at 13:17
jao summer kako si energičns i prpošna!
samo tako nastavi!
ja sam ovih dana nikad odmorna,a spavam preko 7 sati i ne mogu se načuditi
na poslu imamo dosta posla
i edukacija i svega, a malo nas je pa se pogoodi da radiš za troje, jer drugačije ne može
jučer sam 2 sata popodne spavala, sinoću 22 legla i opet bi mogla
bio me zrak uredski i ti obilni ciklusi
danas odmah iza posla čim doma ostavim stvari obuvam tenisice i u šumu
je li vama bude osjećaj malaksalosti ako ste dugo u zatvorenom s umjetnim svjetlima
čovječe, meni ured treba na drvetu napraviti...
jutros ću kratku neku jogu s voljenom adrien, ta me žena baš opusti fino...
spajka, deder ne zaboravi na wingse
ove godine nosim kupaći, baš se veselim!
Summer genijalno!!
Flopi
I meni je guzva na svim poljima
Jucer fitness, ajd nije bio tako tezak trening. Danas trcanje ako vrime dopusti.
summer genijalno!!
Flopice evo me ta sam, ne podnosim zatvorene prostore a pogotovo ako nemam dnevnog svjetla i prozore za luftat svako malo. Ugasim se od ustajalog zraka
MB i kod mene na poslu gužva samo takva. Evo pijuckam čaj s medom i limunom, špricam propolis, uzimam i neki zinc, selen, kao nije mi ništa a sva sam nikakva i fali mi energije, uz to me malo pecka grlo. Mislim da me umorilo ovo zadnje putovanje i malo mi pao imunitet. Nadoće će valjda. Nemam temp, ni ikakve bolove.
Idem spavat što ranije i lijepo se naspavam. Valjda ću do sub biti skroz fit jer me čeka jako dugački trening.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.02.2019. at 10:15
summer
cure u guzvi - drzte se!
meni upsicka zakurila, nered doma samo takav, a ja si mislim kad zaspe prvo ubaciti trening![]()
summer super ti taj provod!
flopi drz'se, ako imas priliku spavati kad ti se spava (mada to sto navodis ne zvuci puno), spavaj! Lili, mozda si se malo pretrenirala. Meni se letos desilo da sam se bas tako osecala, a nista bolest, samo od trcanja
ginger, prioriteti su prioriteti
Kod nas je kisno s olujnim vetrom. Juce trcala 8km, od uobicajenih 10-ak trkaca videla samo jednu zensku. Ta gura decu od 3 i 4 godine u bike traileru pretvorenom u jogging stroller. Srele se na kanalu u mom povratku pri jakom vetru meni u prsa i pozdravile se u trku s pesnicama u vazduh u smislu 'jake, ali sulude.' Pitam se kako li se vratila, jer u tom trenu joj je vetar ipak picio u ledja, a ja sam se jedva borila u suprotnom smeru. Inace je visoka i krupna (snazna).
Danas idem u SF, ne znam kakvo vreme da ocekujem ali se nadam barem 45-60min trcanja. Vreme se ovde ne moze predvideti jer u sezoni kise pljuskovi piche iznenadno, a mikroklime su toliko razlicite da mi nista ne znaci kako je kod kuce kad krenem. Bukvalno su klimatski uslovi drugaciji 10km vazdusnom linijom. Ne samo vremenski, nego i long term, klimatski.
Ginger, vibre da upsicka sto pre ozdravi.
kli kli hvala
ta tvoja trkacica je ludja od nase Lili
bravo za vas dvije!
pitanjce...za wingse
ak idem s mm-om, kak na prijavama? idem na pojedinacno ili grupno? je li to bitno za nesto?
Ginger, mislim da je pojedinačno...
grupno bi možda bilo s klubom, nekom grupom
nebitno kako ideš, ako ideš
a ja bih baš volila da ideš![]()
kli-kli duvate li vi šta?
šalim se, bravo za tvoj tempo!
danas nakon posla neke dionice ispale
jer je šuma krcata potocima...
Kli kli bravo!
A ta trkacicasvaka joj cast!
Ginger pojedinacno, bit ce vam super
Prijavak 15 km
Onih ostalih 6 budem hodala![]()
kli-kli, lude ste i ti trkačica.
Mb, 15 na treningu je super, računaš na euforiju na kraju - tu je Poljud, pa Marjan, pa riva
Flopi, da dionice.
Ginger, vibre za upsićku.
Prijavak nemilih dionica, 3x10 minuta na 5:10-5:05, sveukupno nešto preko 9 km. Ajme što je bilo teško. Čak me ni piva poslije nije oraspoložila. Računam da se to mora, i jedva čekam sutra i tempo trening, to je po mojoj mjeri - 50 minuta na 5:50.
ola cure
kli_kli, respect!
mb, bravo!
sinoc sam bila prvi put na latin mixu
skupila se ekipica, malo smo bachatu plesali za pocetak, bilo je zabavno
bokovi razradjeni
ali nije to trening, tu se bas plese 100%
veceras idem na pravi![]()
mb ajde, nije to za tebe nista
kjb jao, ako pivo nije pomoglo, uh...al baci pogled na novi sat, bit ce ti lakse
nego, sinoc placene startnine za wingse :grizenokte:
ocekujte milijunijedno bedasto pitanje![]()
ginger, nije komplicirano. dodes , pokupis broj, popisas se, popijes kavu s nama, popisas se, uzmes vodu, stanes u startnu zonu, odes pisat, vratis se, popijes vode, odes pisat, vratis se, cekas iiii.... krene. pa hodas prvih par km. malo trcis, okrepa, malo trcis. i onda se kupamo u bibinjama![]()
mozes ti i hodat05.05 je
magriz super opis!!!
e, di se ide pisati?
to mi je jako bitna informacija
moram napraviti listu pitanja za vas, lol
prvo u birtiju. u muskom je uvijek kraci red
a poslije kako sta nadjes
Evo me a jeste me nasmijale
Nano ajdeee baš bi ti bilo fora, ne trebaš čak ni stići do Bibinja
Ginger, ja sam se uz trčanje naučila da su mi svaki grm, drvo dobri za brzinski piš-pišne mislim naravno posred Zadra
Ja kao odmaram da prestane taj neki suhi kašalj jer kao nije mi ništa al ono ispadne da me mirovanje i odmaranje umaraju više od ičega. Zapravo želim bit skroz fit do sub jer me čeka ujutro turbo trening,a navečer fešta, ako of course budem u stanju.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.02.2019. at 19:38
Magriz, opis ti je zakon. Privući ćeš s njim još pokoju rodicu, ne samo Nano.
Ginger, piša se usput, ima ludo zabavnih opisa na netu (sa slikama), ne možeš omanut.
Ja inače sad vježbam pišanje na wc-u na bazenu bez skidanja jednodjelnog badića - kupila sam si premali pa sad jednom kad se uvučem ne izlazim iz njega tako lako. U onoj kabinci za presvlačenje skoro iščašim ruku...
Prijavak jutros 1950 m plivanja (vidi se da nemam OKP), a jučer 9 km trčanja na 5:50.
Sutra me, kao i Lili, čeka dužina (doduše sat vremena kraća nego Lili - btw Lili stvarno je čudno ne čitati tvoje prijavke, ali kapa do poda da si se disciplinirala i da odmaraš).
Imala sam frendicui koja je valjda bila 2pionir" orjentacijskig trčanja u HR. Ni ona me nije uspjela nagovorit na trčanje. Jednostavno to ne volim. Bavila sam se i sportom - uvijek mi je najgori dio bio zagrijavanje trčanjem.
Samo volim Zadar - pa sam zato napisala. A ni birtije mi nisu strane![]()
pisa se usput? sorry, ali meni je to prestrasno. ja to #nemrem
znam da to dugoprugasi rade jer eto moraju, ali moja glava veli NO!
Posljednje uređivanje od magriz : 08.02.2019. at 09:58
većina dugoprugaša su zapišana, napose triatlomci
kad glava veli NO, ali mjehur veli OH YESSSSSS
u srijedu odradila posten trening na jazz baletu
sinoc zbog vecere s frendicama i neke proslave morala propustiti latin
bas mi je krivo bilo, ali sporo napreduju pa se nadam da cu sljedeci put sve nadoknaditi
danas poslije posla idem kod sestre s djecom na vikend i bas se veselim vikendu u super drustvu
za ruku radim neke vjezbe, nerve glides, i cini mi se da ide bolje, iako sporo
danas sam opet kod dr pa cemo vidjeti sta kaze za taj moj upaljeni zivac
odmorite se i gustajte u vikendu!
Posljednje uređivanje od summer : 08.02.2019. at 11:41
i ja, kao magriz kazem bljak
summer uzivaj u vikendu sa sestrom![]()
mi cemo sutra proslavit mazin rodjendan, napokon da i to obavimoa u nedjelju idem s cimavicom na palacinke dok su njih dva na utakmici
jedva cekam!
aj da ja samo prijavim da nisam odustala još
kombinacija mi je jedan dan zuzka, drugi dan adriene
zuzku radim kettlebell i zwow po redu, adriene yoga revolution, koji sam već cijeli napravila prije 2 godine, i bio mi je najbolji od svih koje sam radila