Quote Originally Posted by Gita 10 View Post
Mi smo bili prvo na konzultacijama. Dobili upute za vađenje daljnjih nalaza (mikrodelecije, kariotip, ponoviti hormonske nalaze uz neke dodatke tipa inhibin, ponoviti spermiogram). Jedna dobra genetičarka koju smo sreli slučajno je rekla MM da napravi nalaz i na cističnu fibrozu. Čekali smo nalaze skoro 3 mjeseca . Kad smo dobili nalaze i otišli na ponovne konz.u Cito termin smo dobili za 10 dana. Rekla bih dosta brzo. Savjet: neka muž napravi nalaz na cističnu fibrozu. Ti uzmi uputnicu kog gin.opće prakse i napravi kariotip. To ce ti trebati dalje za postupke a da se uvjeriš da je s tobom sve ok. Vjeruj mi iz prve ruke znam slučaj gdje se muž liječi kad ono i žena ima neki problem slučajno otkriven nakon neuspjelih pokušaja. I neka ti muž napravi nalaz na briseve ako nije (ono za svaki slučaj). I jedan veliki savjet: ako budete ici u Cita med.sestre su jaako radoznalem čistačicu da i ne spominjem. Ja došla uplakana i otvorila srce. Ako si iz splita ili blizine svijet je jako mali hm hm. Zato mani se razgovora sa bilo kime osim sa doktoricom i na pitanja sestara slobodno odbrusi da nemaš s njima što razgovarati. Pusti ti te njihove savjete i dušebrižnost jernezna nitko osim vas samih kako je vama. I nemoj kso ja kasnije razbijati glavu je li bilo međusobnih rasprava među sestrama (a bilo je vjeruj mi) i onda skužiš da jednu znaš iz školskih dana, da druga živi u tvom gradu itd. Eto, i ako te bilo što još zanima pitaj me. Možeš i na pp
Kakav je vama bio ishod? I hormoni prije, i da li ima kakvu povijest bolesti?
Pitam jer mi je plan B ako micro Tese ne daj Bože ne uspije FNA mapping