Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1935

Tema: Odbrojavanje 5/2018 by sarasvati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

A sad drugi post za ovaj spolni dio hahaa
    Ma, jeli vama, nakon trudnoce, ostala ta "velicina" prsa ali se ispuhale. Meni su onako malo veće, al moguce da je i hrana napravila svoje. Plus ostale su mi sve one vene koje nisam imala, a cini m ise da mi je tako ostala i jedna od prosle t kad je spontani bio. Plus danas me cijeli dan svako malo probode nesto uz bradavicu, kao da da me netko iglom bode. Dosta neugodno. Pa eto, iskustva... Pogotovo za ovo bockanje

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma, jeli vama, nakon trudnoce, ostala ta "velicina" prsa ali se ispuhale. Meni su onako malo veće, al moguce da je i hrana napravila svoje. Plus ostale su mi sve one vene koje nisam imala, a cini m ise da mi je tako ostala i jedna od prosle t kad je spontani bio. Plus danas me cijeli dan svako malo probode nesto uz bradavicu, kao da da me netko iglom bode. Dosta neugodno. Pa eto, iskustva... Pogotovo za ovo bockanje
    Meni nakon par mjeseca ispuhali se

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ja sam to isto bockanje imala,nisam znala koji je uzrok,pojavljivalo mi se pred kraj dojenja,par puta,pa se uspanicila,pregledavala dojke,al ništa...hvala Bogu.a nakon dojenja i ovo malo sto sam imala ispuhalo se,i doslovno sam ravna ko daska cak i kad trebam dobit M mi se vise ne napuhuju kao prije poroda

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj chicha prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam to isto bockanje imala,nisam znala koji je uzrok,pojavljivalo mi se pred kraj dojenja,par puta,pa se uspanicila,pregledavala dojke,al ništa...hvala Bogu.a nakon dojenja i ovo malo sto sam imala ispuhalo se,i doslovno sam ravna ko daska cak i kad trebam dobit M mi se vise ne napuhuju kao prije poroda
    Ista prica i kod mene. Poslije svakog poroda sve manje. Bas sam zakljucila ako jos koji puta rodim ostat ce mi samo bradavice
    Inace meni temp jutros pala za 0.8 stupnjeva, sto bi znacilo cekam vjesticu sutra...tocno 14 dana nakon O.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Hahaha ja vec sad imam samo bradavice.
    Znaci tebi dolazi vjestica

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su ostale kao u trudnoci, ako ne i vece. Ja sam izdajala 39 dana dok mi sin nije umro, nismo imali priliku za dojenje, pa ne znam da li bi to utjecalo.. Izdajala sam i danima nakon koliko sam mogla jer dam mrzila svaki dio sebe tih dana, ali sam morala da ne dodje do upale i redovito masirati.. Ali, da, ostale su onakve kao u trudnoci, i sada kada mi krene pms napušu se broj veće i uvijek se vide jakooo žile

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •