Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2230

Tema: Prenatalna dijagnostika (double, triple, AC, PAPP...)-da/ne

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj MalaRiba prvotno napisa Vidi poruku
    Prijateljici u KBC Ri je jučer jedan liječnik (znam mu ime i prezime, rekla nam je) rekao dok je ležala i dok joj je radio uzv u 12. tt. da je licemjerno raditi ultrazvuk a ne kombinirani probir, koji je ona odbila. Malo mi je to....
    Razumijem odakle dolazi taj sirovi komentar with a communicst touch flavour (htio je, pretpostavljam, reći pa ako ćete prihvatiti bilo kakvo dijete, čemu praćenje trudnoće, koji je value add toga onda), ali i za to ima konkretna, razumska dodana vrijednost i razlog i postoji odgovor, kojeg dr. vjerojatno nije uzeo u obzir. Evo ga: "doktore, ja bih htjela znati hoće li moja beba imati posebnih zdravstvenih izazova (npr., ako je Down, postoje šanse srčanih problema), pa bih se htjela psihički i logistikči što bolje pripremiti za dolazak moje bebice, da bih što bolje šanse omogućila svojoj bebi za što zdraviji život". Naime, onda postoji mogućnost da se ide u takvu ustanovu koja je u stanju hendlati te konkretne probleme, sa stručnjacima koji su ih u stanju prepoznati i prenatalno, a hendlati postnatalno.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 22.02.2019. at 12:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •