Pokazuje rezultate 1 do 50 od 315

Tema: Prihodi u kućanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

U velikom gradu je jednostavno sve dostupnije i ima više izbora. Od škola, aktivnosti, pa do puno važnijih stvari kao što su terapije za djecu, doktori i slično.

Dovoljno mi je da se sjetim žena koje su s malim bebama bile u bolnici na Goljaku da bi ih naučili vježbe, pa da budem vječno zahvalna što živim u Zagrebu.

(btw. živim u totalnom predgrađu, u dalekom kvartu, pa mi treba pola sata do posla; vozim se vlakom, pa isprobajte ako vam je zgodno.)

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    pa do puno važnijih stvari kao što su terapije za djecu, doktori i slično.
    ovo je jedna od stvari koje stvarno čine razliku života na otoku i u većem gradu
    Znači, dok su svi ok i zdravi, sve funkcionira, svega ima, svi sve stignu, svugdje se ide...nema razlike od grada... ALI ne daj Bože bolesti, terapija, bolnice, psihologa, logopeda... E, tad mozes pozdravit otok, nazalost.

Znam jednu obitelj iz naseg mjesta, koji su se radi djeteta koje je trebalo gotovo svakodnevne vježbe, terapije i sl. potpuno preselili u Split. Nije to bilo nešto tipa 2x tjedno, već puno intenzivniji tretmani i nakon kraceg vremena što su boravili kod rodbine i prijatelja, naizmjence, za stalno su svi preselili u grad. Iznajmili stan (ostavili kuću, polje, sve...) jer nisu imali izbora. Muž je nastavio putovati na posao na otok, a mama (ne radi) je sa djetetom po terapijama. Drugo dijete krenulo u školu u Split. Nije im bilo izvedivo sa otoka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •