-
dobar je savjet od magriz.
mi smo ko BB, volimo biti na zraku i koristimo svaku takvu priliku.
Osobno ne podnosim rutinu ni u jednoj sferi svoga života, volim promjene, akciju, da nam je dinamično, pa tako i živimo. Anita, ja bi izludila da imam svaku nedjelju istu, al ono izludila.
Predlažem odrađivanje svih zadaća i obveza za školu u subotu, misu u ned u večernje sate, a ništa strašno se neće dogodit da se pokoja i preskoči (smatram važnijim kvalitetno provedeno obiteljsko vrijeme negdje zajedno, ne nužno uvijek na misi
, poštujem svačiji izbor da me se krivo ne shvati).
Ne znam gdje živiš al obično ima uvijek puno ideja i izbora: planinarenje, izleti u prirodu, susjedni grad/mjesto, zoo, seoska gospodartva, nac.parkovi,parkovi prirode ma 100 čuda samo se trebate pokrenut. Vjerujem da bi se djeci dalo da je nešto malo drugačije nego inače.
Danas nam nije baš uobičajena nedjelja,al evo ja sam ujutro imala utrku, MM je za to vrijeme s djecom izašao van po kvartu, divno vrijeme je bilo, djeca se družila on s ekipom na kavi. Ja došla s utrke, brzinski ručak napravila, pojeli. MM je imao nekog posla, a kćerka je išla na rođendan kod najbolje prijateljice.
Za to vrijeme je sinu došao frend na igru da budu solo, al ja sam im predložila zbog sunca da ih vodim negdje van. i tako smo završili po šumicama i nekim skrivenim kutcima Jaruna, osjećaj je bio ko da smo u nekoj šumi potpuno sami, oni su nešto istraživali, grane slagali, radili sklonište, "preživljavali" u divljini, ma ono ludo se zabavili. Bili smo preko 2 i pol sata vani na zraku. Taj njegov frend je bio oduševljen kako su se super zabavili, a i meni baš pasalo udisat zrak i upijat zrake sunca.
Poslije su se još igrali kod nas doma. MM odveo malenog doma, usput vratio našu kćerku. Večera, tuširanje,spremanje torbi za sutra i spavanac.
inače mi je najdraže kad svi odemo negdje zajedno van ZG, što će biti idući vikend jer idemo na more uživat u jednom posebnom doživljaju. i tako.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma