Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: Kako provodite nedjelje?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    samo jedan komentar: ja doma imam već drame oko tog lijepog događaja, jer se jednom ne da i želi ostati u ZG, drugome je tlaka i ne želi propusitit svoju utakmicu, treći jedva čeka ... a baš sam se veselila ... najgore je ovo razdoblje kad nastojiš svima ugoditi ...
    ma Vrijeska bit će im super, samo da nas posluži vrijeme. Stalno mijenjaju prognozu.

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Pa napisala sam - sada. Odrasli 60kn, djeca 30kn.
    Ovo zaista nije skupo, hvala ti na info.

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi se vikendom družimo s prijateljima, jer je to preko tjedna nemoguće. Dakle, ujutro uvijek utakmice, i subotom i nedjeljom, a onda popodne / predvečer ili nama dolaze prijatelji u goste ili mi idemo k njima.
    Zato sam ja sinu odmah rekla kad je krenuo trenirat nogomet da nema šanse da ide na sve te tekme jer želim da smo vikendom slobodni kreirati svoje vrijeme, a ne da smo robovi tekmi i natjecanja, ok može nekad, al stalno nope. Okrutna sam, al prolazi mi barem zasad

Anita,
    moguće da bi im bilo i zanimljiva ideja planinarenja ili nekog druženja ako bi s vama išli i neki njihovi vršnjaci, prijatelji, ako imate neku obitelj koja bi vam se pridružila, klincima to bude super.
    Al obično je kamen spoticanja jedan od partnera kojem se baš i ne da, pa onda cijela obitelj postane inertna po tom pitanju. Znači ti bi trebala bit pokretač i organizator, uvijek nekoga takva uloga dopadne a mi smo tu da ti damo ideje
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.03.2019. at 12:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •