Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
Pa je moj stil prilično neženstven. To isto nije samo stil oblačenja, ili nedostatak stila, kako god (meni se čini da imam neki svoj stil, samo je neprepoznatljiv ). To je "nemojte me gledati!".

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
Sad kad ste se dotakle hrvatskog i srpskog jezika, sjetila sam se situacije sa početka svoje veze. Vozimo se mi po Beogradu, ja išla prespavati kod njega. I on stao na benzu i kaže da će ''otići samo pokupiti bombu''. A meni šok, mislim si wtf, još ga nisam ni znala dobro, bio je baš početak. Nakon kraćeg nesporazuma shvatila sam da je to dvolitra piva, ali šta ja znam, mi to tamo odakle sam ja kažemo dvoguza.

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam negdje između svega. Nisam religiozna, ali vjerujem u Boga. Samo ne na taj crkveni način. A križ nekad stavim jer mi je taj konkretno kojeg imam lijep i jer volim šljokice.
ajme Riri ne otkrivaj se dalje forumu nakon cajki, bit ćeš u otpisanima meni je recimo baš super kod tebe to što si svoja i nebriga te za druge

Citiraj dolega prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam vecinu vremena sredjena i dotjerana, ne zbog gledajte me sindroma vec zbog sebe same.
Suma sumarum esteta sam, nikako se ne smatram plitkom zbog toga
veliki X

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
I slika je objesena na zid da se gleda.
Svi gledamo i svi bivamo gledani.
Svi saljemo poruke.
Ali dvije osobe se mogu isto obuci, a porucivati sasvim suprotno. Zato ih treba i saslusati da cujemo sto govore i donesemo konacan zakljucak o svakoj pojedinoj osobi (ako vec tako daleko zelimo ici).
upravo tako.