Stranica 16 od 20 PrviPrvi ... 61415161718 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 966

Tema: Kompromisi i ostalo

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj dolega prvotno napisa Vidi poruku
    nema jelena ništa protiv žena koje se dotjeruje, ali ima predrasude prema njima
    Predrasude prema tome tko vozi kakav auto imam isto kao prema tome tko kakvu odjecu nosi ili kako mu je uredjen stan ili koliko paznje poklanja sminkanju, tko uziva u lakvoj glazbi itd. To je dio osobnosti. Pa cak i to da nema pojma kakav auto vozi. Al buduci da oko mene svi dobro znaju karakteristiku motora svog vozila, i slicne "detalje", ne mogu nikako misliti da je slucajnost da netko vozi forda, a netko alfu. Kao da je slucajnost nosi li bakse ili štikle na posao.
    Ahaaaaa! Na to ti misliš cijelo vrijeme. A meni se već učinilo da nema veze što napišem, da ti filtriraš najgoru varijantu shvaćanja napisanog. Sad mi je jasnija tvoja osnova. Na ovo sam zaboravila da sam napisala.
    Da, nedavno sam od ine33 dobila "kompliment" da ni ona često ne shvati što sam htjela napisati. A budući da smo 99% na istom tragu, ako ona ne kuži, a znam da će dobronamjerno pristupiti mom postu, očito sam prilično nejasna.

Ja sam to ironično mislila. Dakle mislila sam reći da se tu ne radi o predrasudama, već da su te stvari dio osobnosti.

Pokušat ću to raščlaniti, s rizikom da ću još više zapetljati.

Cijelo vrijeme nespretno pokušavam reći da su svi ti detalji dio neke velike puzzle - od toga kako ti je uređen stan, je li pospremljen i je li čist (moj je recimo većinom čist, a često nepospremljen, a čini mi se da je obrnuto češće), jesu li ti na radnom stolu papiri s neriješenim problemima lijevo, a riješeno desno, ili imaš kaos i na stolu i u glavi, hodaš li brzo ili sporo. Ovo s autom mi se čini da nikako da se skuži:

npr. Netko kaže da ga ne zanimaju auti, to je dio te osobe. On/a ako sjedne u BMW-a, uopće ne razmišlja o tom autu, nego na to da treba pokupiti baku s glavnog kolodvora. Auto mi dodiruje struku, a moj "rad na sebi" je velikim dijelom minimiranje mog utjecaja na okoliš. Zato sam osjetljivija na one koji se prave da "struja dolazi iz utičnice", jer im je tako lakše postojati i zadržati pozitivu. To je općenito o velikim autima, a posebno terencima. E sad taj BMW je da se ubiješ među najtraženijim, a mislim da je i najtraženiji, u moralno upitnim subkulturama. On je simbol, isto kao i onaj križ oko vrata. Koji je motiv stavljati na sebe simbole, a ne identificirati se s nečim, to ja i dalje ne razumijem, jer mi je teško udaljiti se od značenja, samo zbog estetike. S tim da je križ naravno puno jasniji simbol od modela auta pa mi je glupo više i raspredati o autu. Samo mi Mojca i BMW ne pašu (poznamo se osobno), što ne značio da ako Mojca jedan dan dođe po mene u BMW-u da neću sjesti u taj auto, samo bi me iznenadilo.

Ako imam plavu puzzlu, ona može biti dio mora ili dio neba ili..., treba mi naravno kontekst da vidim kamo ona zapravo ide. Ali s druge strane ako imam krasan krajolik, a jedna puzzla je boje magenta, naravno da me zbuni. A možda je samo na nebu balon s reklamom poznatog teleoperatera.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i ja volim boje, samo što ih ja uskladim da idu jedne uz druge

A drag mi je i neobičan nakit.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

to ti je to - usklađivanje-. meni je recimo to od Iris usklađeno. Volim neku pomaknutu usklađenost.

A boje - meni boje dižu raspoloženje. Sad sam si baš zacrtala da bih neku zelenu haljinu, Trava zeleno, ili kiwi zeleno ili smaragd. Ak negdje ugledate po razumnoj cijeni, javite mi.

I ovo kaj dolega piše, vele i druge cure koje se šminkaju - ja nisam stekla tu rutinu, pa mi se neda. Vjerujem da se ne gubi vrijeme kad znaš to napravit

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mislim da ti, Jelena, hoćeš da kažeš slično što i ja, što i betty blue, da je nemoguće da svi ti predmeti, aktivnosti, izjave, sklonosti, preferencije, ne daju nekakvu sliku, ili bolje, informaciju, o čoveku puno puno pre nego što ga upoznamo na dubljem nivou. I da puno puta to nije predrasuda, niti stereotip, nego činjenica.

Naravno, jedan izolovan detalj ne govori apsolutno ništa.
    Nekoliko njih nisu dovoljni ni blizu.
    Ali često se setim onoga što moja draga prijateljica ume da kaže: Naši izbori nas definišu. Ja mislim da ima puno istine u tome.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja tebe isto kužim jelena, samo što se brkaju neke stvari
    po nekim vizualnim karakteristikama možeš čak i relativno točno procijenit kojoj subkulturi recimo neko pripada
    i po meni je sasvim prirodno da si ljudi za druženje (te famozne kave ili ako je netko alergičan na kave onda cijeđeni sok) biraju ljude koji pripadaju njihovoj subkulturi, ako si to mogu priuštit, nekima očito to nije važno, ali generalno ljudi imaju tu tendenciju

neke druge stvari, kao npr ovo da li papire drže s lijeve strane neriješene, s desne riješene, su osobine ličnosti
    to je skroz druga kategorija

a onda tu još ide moralna prosudba kao treća

a poanta bi bila valjda da se ne može na osnovu subkulture zaključivat o osobinama ličnosti, moralu ili intelektu, a da nam se to nekad zaleti da tako pokrpamo

i još moram reć da "instinkt" za procjenjivanje ljudi u psihologiji ne postoji, ali zato postoje mehanizmi kojima sebe uvjerimo da imamo pametan razlog zašto nešto mislimo ili radimo

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

da, da...i ja kao upasiram
    samo što je upitno što je u oku promatrača

danas npr.imam traperice, bež/narančasto/šareno bluzu, baby roze štikle, narančasti kaput i maslinasto zelenu torbu s drečavim aplikacijama.
    ovak kad pročitam i samoj mi mrak padne na oči

ali sve skupa mi se sviđa, iako se čini nespojivo

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i "gledaj me" bi bio dio ličnosti, možemo reći da to imaju i Nives Celzijus i Josipa Lisac, ali se to zbog određenih razloga različito vrednuje

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

da, da...i ja kao upasiram
    samo što je upitno što je u oku promatrača

danas npr.imam traperice, bež/narančasto/šareno bluzu, baby roze štikle, narančasti kaput i maslinasto zelenu torbu s drečavim aplikacijama.
    ovak kad pročitam i samoj mi mrak padne na oči

ali sve skupa mi se sviđa, iako se čini nespojivo
    Aj lajk ju.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ja tebe isto kužim jelena, samo što se brkaju neke stvari
    po nekim vizualnim karakteristikama možeš čak i relativno točno procijenit kojoj subkulturi recimo neko pripada
    i po meni je sasvim prirodno da si ljudi za druženje (te famozne kave ili ako je netko alergičan na kave onda cijeđeni sok) biraju ljude koji pripadaju njihovoj subkulturi, ako si to mogu priuštit, nekima očito to nije važno, ali generalno ljudi imaju tu tendenciju

neke druge stvari, kao npr ovo da li papire drže s lijeve strane neriješene, s desne riješene, su osobine ličnosti
    to je skroz druga kategorija

a onda tu još ide moralna prosudba kao treća

a poanta bi bila valjda da se ne može na osnovu subkulture zaključivat o osobinama ličnosti, moralu ili intelektu, a da nam se to nekad zaleti da tako pokrpamo

i još moram reć da "instinkt" za procjenjivanje ljudi u psihologiji ne postoji, ali zato postoje mehanizmi kojima sebe uvjerimo da imamo pametan razlog zašto nešto mislimo ili radimo
    potpisujem sve od tang osim zadnje rečenice. Jelena ti često staviš više kategorija u isti koš (predrasude, stereotipe i osobine ličnosti),al ja to ne znam ovako lijepo objasnit kao tang kojoj je to profesija.

Tang, zanima me što je s intuicijom? Nije valjda ona neprepoznata u psihologiji.

dolega kako bi te rado vidjela
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.03.2019. at 15:34

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

I da se osvrnem na još jednu banalnost- cajke&muzika generalno.

Meni izbor muzike uopšte nije banalnost. Recimo- tekstovi: ako se neko konstantno pronalazi u temi "sa tobom spavam, a nju/njega sanjam" variranoj godinama kroz pesme i pevače koje sluša, zar se ne nameće zaključak da je taj neko u životu verovatno napravio upravo izbor iz pesme?

Ili kojekakvim pesmama gde je ljubomora lajtmotiv, ako su ti konstantno omiljene pesme te tematike, zar nije to delom indikativno?

Ili pesme o žalu za mladost, zar se ne može ništa o čoveku zaključiti ako su mu takve pesme No1 ?

Ili, npr. ako inače voliš rok i klasiku, ali za ljubav društva odeš na Cecu, zar se ne nameće zaključak da si ili vrlo opuštena i tolerantna osoba ili malkice previše sklona da pogaziš sebe radi društva?
    Vi nikad ne donesete takve zaključke, onako usputno, nikad vam ne blesne tako nešto kao neka sporadična misao?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Koliko znam u psihologiji su često istraživanja na temu intuicije. Svakako je nazivaju šesto čulo, podsvijest ili narodski unutarnji glas.

Mene je 100 puta u životu spasila ili navela na pravi put. Kad nisam sigurna u neku odluku, koncentriram se isključuivo na ono što mi govori intuicija.

Edit: uletila pulinka.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.03.2019. at 15:42

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Sori, Lili, sad sam i ja radoznala šta će tangerina napisati na temu intuicije.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tang, lijepo si napisala. Ali me zanima tvoje mišljenje - zar ne spada osviještenost u raznim aspektima u osobinu ličnosti? Ili je to kao naučeno?

ali zato postoje mehanizmi kojima sebe uvjerimo da imamo pametan razlog zašto nešto mislimo ili radimo
    Da, to je moj ovisnički mehanizam s kojim se stalno borim. Trenutno loše stojim.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Koliko znam u psihologiji su često istraživanja na temu intuicije. Svakako je nazivaju šesto čulo, podsvijest ili narodski unutarnji glas.

Mene je 100 puta u životu spasila ili navela na pravi put. Kad nisam sigurna u neku odluku, koncentriram se isključuivo na ono što mi govori intuicija.

Edit: uletila pulinka.
    Je i mene intuicija spasila, ali mi je na jednoj važnoj odluci zakazala i eto me gdje jesam
    Ne vjerujem u intuiciju, nego u prethodna iskustva koja nas određuju.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku

Meni izbor muzike uopšte nije banalnost. Recimo- tekstovi: ako se neko konstantno pronalazi u temi "sa tobom spavam, a nju/njega sanjam" variranoj godinama kroz pesme i pevače koje sluša, zar se ne nameće zaključak da je taj neko u životu verovatno napravio upravo izbor iz pesme?

Ili kojekakvim pesmama gde je ljubomora lajtmotiv, ako su ti konstantno omiljene pesme te tematike, zar nije to delom indikativno?

Ili pesme o žalu za mladost, zar se ne može ništa o čoveku zaključiti ako su mu takve pesme No1 ?

Ili, npr. ako inače voliš rok i klasiku, ali za ljubav društva odeš na Cecu, zar se ne nameće zaključak da si ili vrlo opuštena i tolerantna osoba ili malkice previše sklona da pogaziš sebe radi društva?
    Vi nikad ne donesete takve zaključke, onako usputno, nikad vam ne blesne tako nešto kao neka sporadična misao?
    Pa ne znam baš Pulinka, recimo one pjesme koje su mi baš lijepe i koje ću preslušavati milijun puta mi imaju i lijep tekst u kojem se često nađem iz ovog ili onog razloga. S druge strane, imam pjesme za koje mi tekst nije ni najmanje bitan, većinom je glup, ali mi imaju super ritam pa ću se na njih naplesati kad sam vani. Iskreno, ne vjerujem da si netko bira konstantno pjesme sa istim motivom.

Šta ja znam, kao mala sam pjevala 'dok ljuljaju se kreveti...', a realno su se mogli ljuljati jedino ako sam skakala po njima, pa mi je ipak ta pjesma bila vrh. Tako da ne vjerujem da nas tekstovi toliko određuju. Isto kao što recimo danas ne znam iz kojeg razloga (u glavi mi) stalno pjevam Boliš i ne prolaziš. Niti me netko boli, niti me netko treba proći.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Eh sad, Riri
    Pevala sam i ja sa deset godina "dok te valjam po prašini ti me ljubiš u tišini" (guglaj , grupa Ruž iz vrlo davne prošlosti...) pa nisam imala pojma šta pevam, ali sam si bila jako cool

Ja govorim o odraslim osobama i o deceniju dve sličnih sklonosti, a ne o najnovijim hitovima koji ti se opsesivno vrte jer su pevljivi a čuješ ih sa svih strana...
    Eto vidi te pesme koje su ti lepe i uvek su ti lepe, zašto su ti lepe, sigurno ima neki razlog vezan za tvoju ličnost? Ne mora to biti uvek ista tema, možda sve imaju sličnu emociju, ili poruku?
    Ne mislim da svi biraju SAMO i UVEK jednu istu temu, nemoj me baš tako rigidno shvatati.
    Na kraju krajeva, i ritam, zašto je nekom super bio rave, a neko voli latino ritmove, a neko drugi uživa da gleda parade i ritam marša, neko treći bira češće sporog mlitavog Balaševića, itd., itd... Valjda i to sve ima neko značenje.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ha, čuj, to nabrajanje može se nastaviti na niz stvari.
    recimo, izbor bračnog partnera i šta mislimo zašto mali crni, a ne visoki plavi (možda je takav bio bivši?), zašto beton, a ne travnjak ili ružićnjak (možda je osoba lijena kositi) pa tako svašta..
    rekla bih da nema nikakve, a kamoli puno veze, u svakom slučaju zgodno ako je čovjeku dosadno.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Pulinka, ja spavam s MM-om, a cesto sanjam Vina Diesela
    Sta to govoru o meni?
    Jel olakotna okolnost ako MM to zna?

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Eh sad, Riri
    Pevala sam i ja sa deset godina "dok te valjam po prašini ti me ljubiš u tišini" (guglaj , grupa Ruž iz vrlo davne prošlosti...) pa nisam imala pojma šta pevam, ali sam si bila jako cool

Ja govorim o odraslim osobama i o deceniju dve sličnih sklonosti, a ne o najnovijim hitovima koji ti se opsesivno vrte jer su pevljivi a čuješ ih sa svih strana...
    Eto vidi te pesme koje su ti lepe i uvek su ti lepe, zašto su ti lepe, sigurno ima neki razlog vezan za tvoju ličnost? Ne mora to biti uvek ista tema, možda sve imaju sličnu emociju, ili poruku?
    Ne mislim da svi biraju SAMO i UVEK jednu istu temu, nemoj me baš tako rigidno shvatati.
    Na kraju krajeva, i ritam, zašto je nekom super bio rave, a neko voli latino ritmove, a neko drugi uživa da gleda parade i ritam marša, neko treći bira češće sporog mlitavog Balaševića, itd., itd... Valjda i to sve ima neko značenje.
    Ma razumijem ja šta govoriš, samo se ne pronalazim pa malo komentiram. Ali dobro, ja sam sama po sebi veliki kaos, u roku od 15 minuta ću pustiti Eres mia, pa Cijela Juga jedna avlija, pa Sweet but a pshyco, a blok ću završiti sa Đelem đelem. Kažem vam, kaos.

Idem sad guglati tu tvoju haha.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma razumijem ja šta govoriš, samo se ne pronalazim pa malo komentiram. Ali dobro, ja sam sama po sebi veliki kaos, u roku od 15 minuta ću pustiti Eres mia, pa Cijela Juga jedna avlija, pa Sweet but a pshyco, a blok ću završiti sa Đelem đelem. Kažem vam, kaos.

Idem sad guglati tu tvoju haha.
    Potpis na riri
    Ja idem iz krajnosti u krajnost
    Jutro sam zapocela a barbrom str, nastavila s bajagom i azrom, a moguce da cu dan zavrsiti s medunjanicom.
    Tak da o meni, na osnovu pulinkinih pretpostavki, tesko da se moze ista reci

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ha, čuj, to nabrajanje može se nastaviti na niz stvari.
    recimo, izbor bračnog partnera i šta mislimo zašto mali crni, a ne visoki plavi (možda je takav bio bivši?), zašto beton, a ne travnjak ili ružićnjak (možda je osoba lijena kositi) pa tako svašta..
    rekla bih da nema nikakve, a kamoli puno veze, u svakom slučaju zgodno ako je čovjeku dosadno.
    A sori, na komentar tuđih bračnih partnera me sigurno nećeš navući, ali za dvorište može, pa dakle, zar nije logično da imaš neki razlog zašto imaš ili nemaš dvorište, zašto imaš ili nemaš beton ili travnjak ili ružičnjak, pa nisi se valjda materijalizovala negde bez tvoje volje i razloga?
    Zar ljudi bez razloga žive ovde ili onde?
    Vidi kolike teme o izboru kuća i dvorišta i šta sve ljudi uzimaju u obzir, pa isti forum čitamo?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sta to govoru o meni?
    Da volis zategnuti linoleum?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pa naravno da za sve postoji razlog, ali ne vjerujem da mu bilo tko, tko gleda sa strane, može sa sigurnošću odrediti značenje.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Lili u krivu si, na psihologiji pojmove tipa intuicija, šesto čulo I slično ne smiješ ni pomislit, a kamoli izučavat
    To nisu znanstveno dokazani pojmovi I svašta se pod to trpa
    Npr, znanstveno je dokazano da ljudi pozitivnije doživljavaju ljude koji su lijepi, da se učiteljice I odgojiteljice puno bolje ponašaju prema lijepoj djeci, a da toga uopće nisu svjesni, nitko o sebi ne misli da donosi zaključke na osnovu toga, nego smisle (nesvjesno) drugi razlog.

Jelena, to bi išlo pod otvorenost ka iskustvima/intelekt, googlaj 5 faktorski model ličnosti, ima dobrih objašnjenja na netu. A ovo s papirima je savjesnost, to je ono koliko si pedantan, voliš red, pravila itd

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    X
    evo primjera, ja sam klasično obrazovana glazbenica, obožavam Queen, zaboli me q koji auto imam, sredim se kad mi se hoće, kad ne, hodam u trenirci... i što se iz ovog može zaključiti? apsolutno ništa, rekla bih

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Sta to govoru o meni?
    A u koji deo mog posta o muzici se ovo uklapa ?

Pojma nemam, pitaj Tangerinu

I još jednom, ja sam pisala o godinama slušanja muzike, ne o tome šta je ko slušao danas, jer i ja sam danas prošetala kroz štošta muzički, a opet, ljudi koji me dobro poznaju bi rekli da je moj izbor bio baš svojstven meni i predvidljiv.
    Ali ako vas sve zajedno zabavlja ta Lilina igra "ne razumemo šta pišeš" možda i to nešto govori o vama.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I slažem s a adiomare, za sve što radimo postoji razlog, ali on nije za svakoga isti, pa pretpostavljat o tuđim razlozima... ako se baš želimo toliko bavit nekim, bolje pitat

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Jer je naravno, logično da, dok nekoga upoznaješ, daš mu jedan upitnik od 150 strana da popuni lepo sam, pa ti onda odrediš jel za tebe ili nije, a do tada ne misliš baš ništa o toj osobi.
    Verujem da svi na taj način upoznajemo nove ljude.
    Samo ja radoznala zabadam nos i pravim neosnovane pretpostavke.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Zar cemo sad svi nabrajati kako smo eklekticni u svakom pogledu?
    Da sam sklona udaranju kontri, a nisam , sad bih citirala Spuzva boba koji na pitanje o najdrazoj boji odgovara sa: "Beeeeeeež"

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Jer je naravno, logično da, dok nekoga upoznaješ, daš mu jedan upitnik od 150 strana da popuni lepo sam, pa ti onda odrediš jel za tebe ili nije, a do tada ne misliš baš ništa o toj osobi.
    Verujem da svi na taj način upoznajemo nove ljude.
    Samo ja radoznala zabadam nos i pravim neosnovane pretpostavke.

Ma ja se slažem da izbori određuju osobu. Ali problem donošenja zaključaka o osobi na temelju njenih izbora je u tome što na prvu vidimo jako mali postotak tih izbora, a većinom se vežu uz izgled/auto. Tako da bih rekla da osobu određuju njeni izbori, ali da ne bi trebali zaključivati odmah jer je izbora milijun, i vidljivih i nevidljivih. Moje mišljenje, jel.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

bež baloner mi je najdraži komad odjeće u ormaru

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nije losa ideja

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    bež baloner mi je najdraži komad odjeće u ormaru
    Ti si romanticna

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

kod mene je ipak prakticnost u igri - bez baloner pase na sve
    Posljednje uređivanje od magriz : 07.03.2019. at 16:53

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Paše i zeleni. I rozi. I narančasti. Nastavi niz

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Sad ste me podsjetile da sam si kupila baloner prošle godine. Mogla bih ga ove zapravo nekad i obući.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tang ma znam da nije zastupljena u znnastvenom (dokaznom) smislu,al sam mislila s obzirom na iszraživanja da je ipak došlo do pomaka, al očito još uvijek stoji u zoni parapsihologije.

Ja sam sama sebi najbolji dokaz djelovanja intuicije, kad svi objektivni parametri govore da postupim na jedan način, a ja vođena intuicijom ili kako je već nazvati postupim na drugi način unatoč svemu, a poslije se to pokaže ispravnim.
    Meni više ne treba nego da samo tako i dalje u životu imam taj feeling. Ja prezadovoljna, nisu mi nužni dokazi znanstvenika.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Tang ma znam da nije zastupljena u znnastvenom (dokaznom) smislu,al sam mislila s obzirom na iszraživanja da je ipak došlo do pomaka, al očito još uvijek stoji u zoni parapsihologije.

Ja sam sama sebi najbolji dokaz djelovanja intuicije, kad svi objektivni parametri govore da postupim na jedan način, a ja vođena intuicijom ili kako je već nazvati postupim na drugi način unatoč svemu, a poslije se to pokaže ispravnim.
    Meni više ne treba nego da samo tako i dalje u životu imam taj feeling. Ja prezadovoljna, nisu mi nužni dokazi znanstvenika.
    I meni intuicija puno pomaže. Iskreno nisam znala da je znanost ne priznaje.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Ti si romanticna
    ne smijem ni napisati u kojoj mjeri nisam

na temu - prije pola sata sam kupila svojoj curki (10 godina) novi ruksak. stavila ga je na leđa, prodavačica komentira "sad se pravi važna"
    kad smo izišle van, veli mala: "mrzim kad ljudi druge ocjenjuju prema izgledu"

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

na temu - prije pola sata sam kupila svojoj curki (10 godina) novi ruksak. stavila ga je na leđa, prodavačica komentira "sad se pravi važna"
    Rekvizit imas

A za curku

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Pa joj.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    A u koji deo mog posta o muzici se ovo uklapa ?
    Pa pronalazim se u temi s njm spavam, tebe sanjam...pa ne znam jel da sad pocnem slusati takve pjesme jer imam gresne misli k'o i izvodjac
    I ne znam smijem li miksati. Recimo nekad me bas uhvati nostalgija za mladoscu, pa ako sad krenem vrtit po takvim pjesmama da li cu zbunjivati ljude
    A nekad sam pak bas nekog cudnog raspolozenja pa si najradje zapjevam dugmetove stihove "...sve u finu materinu..."
    zbunjujes me, pulinka

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Rekvizit imas

A za curku

hvala, cure

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    I to, al tko zna sto jos drugo
    Jer Vin je ipak nabildani celavac s lancugom oko vrata

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I to, al tko zna sto jos drugo
    Jer Vin je ipak nabildani celavac s lancugom oko vrata
    A sta slusa?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Cajke

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

To je bar valjda jasno

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo da se vratimo na prvi post: BMW - da ili ne? ne, zato jer voze takvi i takvi ...
    neke predrasude, stereotipi, pretpostavke... kako god želite ... danas su potvrđene u prometnoj na istoku grada ...

uglavnom, netko nedužan je mogao stradati, a skršili su u sekundi novaca za koji meni zaraditi treba jedan cijeli radni vijek ...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Samo jedan radni vijek?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •