Pokazuje rezultate 1 do 50 od 721

Tema: Koliko sebe ste žrtvovali u ime društvene prihvatljivosti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ne može se u ZG gruntovnicu ući u kratkim hlačama, ali su me pustili u trapericama i tenisicama .

I ja se cijelo vrijeme suzdrzavam da ne napišem kako ljudi koji nemaju predrasuda smatraju neku odjeću neprimjerenom .
    BB miješaju se lončići, pričamo o dress codeu koji postoji za određene situacije, institucije, mjesta i da nam je u redu pridržavati se pravila.
    To nema nikakve veze s predrasudama, ali ako piše negdje ne golih ramena, ja sigurno neću doći golih ramena jer eto nemam ili ne želim obući majicu kratkih rukava.A kako će drugi, boli me briga, njihova stvar.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    BB miješaju se lončići, pričamo o dress codeu koji postoji za određene situacije, institucije, mjesta i da nam je u redu pridržavati se pravila.
    To nema nikakve veze s predrasudama.
    Upravo ti to govorim. Da ja ta pravila ne vidim i mislim da me se ne tiču ako nisam na vratima gruntovnice ili crkve.
    Naravno, neću doći gola ni u trenirci, ali tu povlačim crtu. Traperice i tenisice meni nisu neprimjerene. Za mene. Ja ću to obući i otići u ministarstvo i nitko me neće izbaciti.

Evo MM radi u jednom ministarstvu i kaže da neki njegovi kolege jesu u trapericama, tenisicama i pamucnoj majci.
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 12.03.2019. at 09:31

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    To nema nikakve veze s predrasudama, ali ako piše negdje ne golih ramena, ja sigurno neću doći golih ramena jer eto nemam ili ne želim obući majicu kratkih rukava.A kako će drugi, boli me briga, njihova stvar.
    Tako je. Ima situacija u kojima nije svejedno što imaš na sebi. Nije pristojno doći štajaznam na sprovod u japankama. Ali to nema nikakve veze s odustajanjem od sebe.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je. Ima situacija u kojima nije svejedno što imaš na sebi. Nije pristojno doći štajaznam na sprovod u japankama. Ali to nema nikakve veze s odustajanjem od sebe.
    Naravno da je oduvek postojalo ono jedno svečano odelo, najbolje koje možeš sebi da priuštiš (crkveno/mrtveno kako su ga pojedine babe zvale), koje ćeš obući samo za svečane prilike i time ćeš dati na znanje da ti je prilika izuzetna i da poštuješ i nju i ostale učesnike.

Ali ostatak vremena nosi se radna odeća, i ako nema pisanih pravila onda je "radna odeća" stvarno širok pojam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •