Pokazuje rezultate 1 do 50 od 721

Tema: Koliko sebe ste žrtvovali u ime društvene prihvatljivosti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    I sto sad Lili da se ja zaposlim kod vas, morala bi se prilagoditi?
    A par puta sam dobivala ponude i za ministarstva/državne institucije i banke... i moram priznati da sam si gruntala sto bih s odjećom. Ali ionako nisam htjela na ta radna mjesta, pa nije bilo problema.
    Ja si u takvoj situaciji ne bi dozvolila da me vlastita odjeća ograničava/sputava u vlastitim odabirima zaposlenja.

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo isto je Mojca napisala na drugoj temi, da se ONA ne bi osećala lepo u određenim kolima. Pa je to bila predrasuda. Nekako, ovo tvoje nije .

.
    pulinka jel ti zaista ne razumiješ ovako ogromnu razliku il ti je treba crtati, ajd da probam al samo jedan pokušaj, više od toga mi se ne da
    Dakle, Mojca nije htjela BMW jer je smatrala da takve aute vozi "polusvijet" ovakvi onakvi ljudi specifičnoga ponašanja (imaš detalje na njenoj temi) ne zato što joj se fizički taj auto kao takav ne sviđa-čista predrasuda, treba se vodit onim što se TEBI sviđa.

Ovdje pričamo o pravilima odijevanja koja postoje u nekim institucijama i nepoštivanju istih. Nitko ti ne brani da dođeš kako želiš,ali moj izbor je biti obučena "prikladno" prema pravilima odijevanja i dozovli da mi koji poštujemo pravila imamo pravo poštivati ih: znači na sudu ne biti polugola, na poslu u tenisicama i sl. To nema apsolutno nikakve veze s predrasudama nego s pravilima kao što postoje pravila za mnoge sfere u životu. Neću u restoranu jesti rukama komade mesa ako mi je poslužena vilica i nož, postoji bonton,al naravno drugi ako žele mogu slobodno batak u usta pa udri.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 12.03.2019. at 09:59

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Neću u restoranu jesti rukama komade mesa ako mi je poslužena vilica i nož, postoji bonton,al naravno drugi ako žele mogu slobodno batak u usta pa udri.
    Batak se po bontonu jede prstima .

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Batak se po bontonu jede prstima .
    A janjetina?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke